Ademcoach in Den Haag

Verander je adem, verander je leven

 

Wil jij weer in je kracht gaan staan en ben jij benieuwd naar de helende werking van de adem?

Wordt het tijd om achterover te leunen in het leven en alle onnodige controle los te laten?

 

Met behulp van de verbonden ademhaling activeer je het lichaam, krijg je ruimte om emoties, stress en spanning te verwerken en ontvang je waardevolle inzichten.

Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers

 

Dit ben jij

❥ Je ervaart fysieke klachten

❥ Je hebt vaak piekerende gedachten, voelt vaak angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je loopt vast in je leven, zoekt naar purpose

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om je vrij te voelen in je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Ervaar de kracht van ademwerk

Maar ik adem toch al mijn hele leven? Dat klopt, maar wij mensen hebben een superpower. Namelijk het vermogen om bewust de adem te veranderen om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gezonder en energieker te leven.

Door bewust te ademen vergoot je het bewustzijn in het lichaam.

In een ademsessie leer ik je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Zo komt er steeds meer zuurstof in het lichaam en krijgt het een signaal om te openen. De beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, ookwel levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's eindelijk losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. Het mag eindelijk verwerkt en opgelost worden.

 

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en ontspannen te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Alles wat naar de oppervlakte komt mag je verwelkomen met aandacht, liefde en zachtheid. Het vraagt moed om door te ademen wanneer dit gebeurd, maar daar begeleid ik je veilig in. 

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

Ademcoach traject - in je kracht staan

Ik bied ook een ademtraject aan. In 8 weken maak je een diepe, helende reis naar binnen en kunnen meerdere lagen getransformeerd worden. Je maakt een diepe reis door het onderbewustzijn en transformeert naar een nieuwe JIJ.

Ik geloof niet in "quick fix", maar in een proces. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd aan een helende reis met jezelf en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam. Na dit traject heb je genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk in je leven te integreren.

Een prachtige investering in jezelf! Klik hier voor meer informatie


Wat brengt een ademsessie jou?

❥ Het opent de beperkte ademgebieden en het verhoogt je energieniveau

❥ Je leert grenzen herkennen en deze te bewaken

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Zelfliefde en gevoel van eigenwaarde wordt versterkt

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden verwerkt en losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Je ontvangt waardevolle inzichten over jezelf en weet waar je verder mee aan de slag kan

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 

 

Ik moedig je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Verander je adem, verander je leven. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Je komt steeds dichterbij je ware Zelf!

 


Wat anderen delen over hun ervaring

Ik heb een 1 op 1 ademsessie gedaan met deze mooie vrouw. Het was een geweldige maar vooral een bijzondere ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Ik ben in Juni 2022 bevallen van een jongetje, de bevalling was zwaar en duurde ontzettend lang en uiteindelijk werd het een spoedkeizersnee. Voor mijn gevoel heb ik de bevalling niet kunnen afmaken en dit zat mij erg dwars. Ik wist niet dat het mogelijk was maar in deze ademsessie heb ik mijn bevalling afkunnen maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar, blij maar ook verbaasd. Ademhalen is zo normaal, we doen het de hele dag door zonder erbij na te denken. Ik had nooit verwacht dat ik met de juiste begeleiding dit kon bereiken. Voor altijd dankbaar ♥️

 

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!

 

Ik wil je nogmaals even bedanken voor de ademsessie. Het was zo bijzonder! Voorafgaand was ik heel benieuwd en een beetje zenuwachtig, maar vanaf het moment dat je er was voelde ik me meteen op mijn gemak. Je legde alles heel fijn en duidelijk uit zodat ik wist wat ik kon verwachten, voordat we begonnen deden we een fijne meditatie en een dans. Ik kon me volledig laten gaan en dat voelt zo fijn! Tijdens de ademsessie ervaarde ik zoveel emoties, verdriet, woede, blijdschap en trots. Het is zo bijzonder dat adem dit allemaal kan losmaken. In het begin merkte ik veel weerstand, maar door jouw hulp en begeleiding is het me gelukt om daardoorheen te komen. Het was alsof er een vloedgolf van emoties over me heen kwam, maar door te tonen kon ik dit er echt uit laten. Hierna ervaarde ik zoveel trots en blijdschap en de affirmaties die jij zei kwamen zo binnen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten en ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren!


Praktische informatie & tarief

Tijdens de sessie begeleid ik je in verschillende ademtechnieken, waaronder de bewust verbonden ademhaling.

Tijdens deze sessie begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

Opties sessies

 • 1 op 1 sessie van 2-2,5 uur
  • Prijs: € 135,00

 

 • Duo sessie van 2 uur
  • Samen met je vriend, vriendin, partner, dochter, zoon..
  • Prijs: € 175,00

 

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan