Q&A

Wanneer raad je de ademcoach sessie aan?

Ik raad ademwerk altijd voor iedereen aan. Het is zo’n prachtige medicijn om in te zetten om dieper in verbinding met je lijf te komen en te voelen wat er nu speelt, zodat het losgelaten/opgelost kan worden.

Het is een manier om opnieuw met emoties te leren omgaan. Een zachte, veilige uitnodiging om het lichaam te openen en te bevrijden van vastgezette energie (emotion = energy in motion). Je leert ermee ademen en ze te voelen. Zodat je in je dagelijkse leven beter voelt en je grenzen leert herkennen. Dit geeft enorm veel kracht en vertrouwen!

Na een ademreis ervaar je een lichter gevoel, meer herderheid en waardevolle inzichten.

 

Wanneer raad je de BRTT & Breathwork sessie aan?

De BRTT is een andere invalshoek. We werken met de psoas spier en deze spier kan diepgewortelde spanning, emoties en zelfs trauma “afmaken”. We zetten het lijf aan door deze spier, het gaat trillen en shaken om los te laten. Het kan zijn dat je dan in een fight-flight terecht komt. Snap dat dat nu lezend moeilijk te bevatten is, maar het lichaam gaat iets afmaken. Deze therapie raad ik aan als je diepgewortelde angst, stress of trauma wilt helen. Dus echt merkt dat er in je systeem veel spanning zit, vooral in je bekkengebied.

Deze sessie heeft langere integratie nodig. Kan wel echt tijd nodig hebben om helemaal in je systeem te gaan verwerken. Ik ervaar het als een krachtige sessie, maar het hangt ook af van waar jouw lichaam klaar voor is. Durft jouw lichaam zich al volledig over te geven, durf jij je al volledig over te geven.

Deze sessie is in combinatie met ademwerk! Dus je voegt de BRTT toe aan het ademwerk.