OVER MIJ

Even voorstellen...

Wat fijn dat je hier bent. Mijn naam is Cato, ik ben 27 jaren jong en woon in Den Haag, de mooie stad achter de duinen.

Geniet van Zijn is de veilige ruimte voor jou om je ware authentieke Zelf te laten zien, om jouw binnenwereld te gaan ontdekken en om los te laten wat niet meer dient. Voel je welkom!

 

Mijn pad naar bewustwording

Mijn persoonlijke ontwikkeling staat ik het teken van: Ik mag gewoon Zijn en genieten met wat is. Hieruit is de naam Geniet van Zijn ontstaan. In de afgelopen vier jaar heeft bewustwording ervoor gezorgd dat ik mijn vaste baan als Officemanager in 2021 heb opgezegd en mijn hart ben gaan volgen. Van jongs af aan ben ik zoekende geweest naar mijn passie en wist ik dat ergens iets op mij zat te wachten, maar ik durfde niet te luisteren naar dit gevoel. Ik bleef angstig vastzitten op de plek die "comfortabel" voelde terwijl ik mij eigenlijk ongelukkig en waardeloos voelde.

Ik ervaarde veel stress, had emotie uitbarstingen, eindeloze piekergedachten en twijfelde over alles. Mijn leven stagneerde en mijn lichaam en geest probeerde dit aan te geven door signalen te zenden, zoals rugpijn, blessures en constant blauwe plekken. Ik negeerde alle signalen en bleef geloven in het feit dat ik niet goed genoeg was. Elke dag loerde ik naar nieuwe vacatures, maar niets gaf mij een goed gevoel. Alle eisen die ze stelden kon ik toch niet en stiekem wilde ik weg van het Officemanager pad. 

 

Ik was klaar voor transformatie

Het kon zo niet verder en ik wilde koste wat kost niet in een burn-out terecht komen. Ik wilde weg van mijn baan, weg van het pad wat ik ooit gekozen had. Maar hoe? Wat ga ik dan doen? Wie ben ik eigenlijk? En wat zullen anderen van mij denken?

Ik had gelezen dat mindfulness meditatie een manier was om beter om te gaan met gedachten, emoties en stress, dus ik begon met dagelijks mediteren. Het was met vallen en opstaan, veel weerstand en hard werken, maar al stapje voor stapje begon ik gedachtepatronen en grenzen herkennen. Door ze te herkennen en er naar te luisteren, voelde ik mij krachtiger worden. Het zorgde voor meer zelfvertrouwen, rust en helderheid. Zo werd mindfulness werd onderdeel van mijn leven en begon ik te transformeren. 

In plaats van continu te leven in het hoofd ookwel verleden en toekomst, besloot ik het Nu meer te gaan waarderen. Het aanwezig zijn in het moment en alles toelaten wat er is. Ook het toelaten van de dingen die pijn doen, die je niet kunt accepteren of wilt vermijden. Niet meer vluchten, maar toelaten. Alles toelaten gaf mij ruimte en zo durfde ik steeds meer te kiezen voor mijzelf. Voor hetgeen wat mijn hart verlangde. 

 

Volg je hart, het klopt altijd

Mindfulness werd een passie en ik voelde dat dit mijn nieuwe stap mocht zijn. Ik stopte met mijn baan begin 2021 en volgde de opleiding tot Mindfulness trainer. Ik wilde opnieuw beginnen dus stopte met alles wat mij geen energie meer gaf. Ik wilde iets doen waar de wereld een stukje beter van werd. Ik luisterde naar mijn hart en begon mensen te begeleiden op hun pad naar bewustwording, heling en innerlijke vrede. Ook begon ik samen met een goede vriendin Bewustic. Samen hadden wij een droom om events te organiseren die in het teken staan van bewustwording. Samen organiseren wij al 2,5 jaar retreats, cacao ceremonies, breathwork sessies en vrouwencirkels. Het mooiste wat er is! Check hier de events die nu op de planning staan.

 

Breathwork & Trauma Release kwam op mijn pad. Mindfulness leert mij bewuster om te gaan met mijn binnenwereld en de Trauma Release werd een prachtige aanvulling. Onderdrukte emoties, zoals angst en woede, trauma's en stress kwam los en ik leerde mijn lichaam begrijpen. Ik was gelijk geïnspireerd en wist: dit mag ik gaan delen. 

Begin 2022 heb ik daarom de opleiding Body Remembers Trauma Therapy & Breathwork Facilitator (BRTT® & TRB®) gevolgd en nu deel ik deze prachtige helende techniek met anderen. Interesse? Check hier meer informatie over de sessie Breathwork of Body Remembers Trauma Therapy & Breathwork. Je bent meer dan welkom!

 

Mijn missie

Ik ben verliefd geworden op het ontwikkelen van mijzelf en alles wat deze wereld mij te brengen heeft. In het hier en nu, het Zijn, gaan er oneindig veel deuren voor mij open en ik durf volledig mijn ruimte in te nemen. Ik combineer Mindfulness, Reiki, Breathwork en Trauma Release in mijn 1:1 sessies. Daarnaast organiseer ik maandelijks Cacao & ademcirkels om samen te verbinden en te transformeren.

Het is mijn missie om de wereld weer te leren wat het is om een puur mens te zijn.

Hoe we dit doen?

  • Door naar angst & pijn toe te bewegen. Zo beweeg je in de richting van oncomfortabelheid en daar ligt groei.
  • Door elkaars verhaal te delen. Zo heel je niet alleen jezelf, maar ook de ander. Het is de sleutel tot verbinding met elkaar.
  • Door je over te geven aan het onbekende en te leven vanuit vertrouwen. Zo gaan we mee met de stroming van het leven.

 

Ik gun jou het Zijn en open mijn hart. Samen met mij mag jij alle overtuigingen, onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen, negatieve gedachten en onverwerkt trauma loslaten. Ik neem je mee op reis naar innerlijke groei en verbinding. Ik geef je een opening naar gewoon Zijn en genieten met wat is. 

 

Meer weten?

Interesse in mijn aanbod? Check het hier of mail mij via info@genietvanzijn.nl.

 

Via Instagram Geniet van Zijn kan je mij blijven volgen. Daar deel ik alle informatie over 1:1 sessies, Mindfulness trainingen, Cacao circles en hopelijk veel inspiratie en liefde voor jou!

 

Veel liefs, Cato