Testimonials

 

En of het een mooie avond was in alles wat er was. Fijn dit ook samen gedaan te hebben. Had niet verwacht dat dat onderdeel zou zijn, maar was juist heel fijn ook weer echt te verbinden met mijn beste vriendin. Bedankt voor de tips en de ademoefening!

 

Een mooie avond met verbinding, cacao, diepte, rust en ruimte. Even weer terug naar de basis mogen gaan zowel bij mijzelf als samen met een van mijn beste vriendinnen. Zien en gezien worden, antwoorden vinden en nog dagen mogen nagenieten van deze innerlijke kracht. Door deze sessie weer meer bij mijn pure zelf gekomen en alles van meer dan 30 jaar vriendschap doorleefd. Ik voel me nog steeds een eenheid, puur en sterk.

Cato dank je wel voor je zachte begeleiding en reflectie hierbij.

 

~ Duo Cacao Ceremonie


Ik vond het een hele fijne, bijzondere ervaring! Ik had geen verwachtingen van te voren, maar was wel een beetje bang dat ik heel erg verdrietig zou worden en erin zou blijven hangen. Je geeft vooraf aan de sessie duidelijke uitleg en gaf mij de ruimte er te zijn. Geen aandacht voor andere dingen, maar voor mij. Ik had geen idee dat mijn lichaam zo zou reageren, maar ik heb het goed kunnen laten gaan omdat het vertrouwd aanvoelde. Je wist ook precies te juiste woorden te zeggen waardoor er best wat getriggerd werd. Doordat je voordoet/ meedoet met o.a. ademen, geluid maken, stompen op de vloer, nodigt dat goed uit en helpt dat heel erg om je te laten gaan en je lichaam toe te staan om zich te openen. Ik denk regelmatig aan je woorden: je hart houdt van jou! Jij mag er zijn! 

 

~ BRTT & Breathwork 


De sessie heb ik echt ervaren als een moment/dag voor mijzelf en voelde echt als een kado.

Ik vond het fijn dat de sessie heel natuurlijk verliep voor mijn gevoel. Eerst even landen op de plek, en daarna rustig door naar de cacao en het ademen. Er kwamen meer emoties bij mij los dan ik van te voren had verwacht. Ondanks dat ik dit intens vond, vond ik het ook fijn om op deze manier ruimte te maken voor deze emoties.

Tijdens het ademen merkte ik dat angstgevoelens opkwamen. Je wist dingen te benoemen die ik nodig had om op dat moment vertrouwen te voelen. Dat was erg fijn. Tijdens het ademen kwam ook naar voren dat ik erg op mijn kaken ga bijten, iets waarvan ik mij eerder niet bewust was. Ik doe dit nog steeds, maar merk het nu wel vaker op en dan probeer ik dit direct te ontspannen en voel ik mij rustiger.

Na de sessie voelde ik mij opgelucht en was ik dankbaar voor deze ervaring. Waar ik ervoor nog aan het twijfelen was over meerdere dingen die ik moest doen, voelde het erna helder om te kiezen voor dingen die mij goed deden. 

Bedankt voor deze mooie ervaring.

~ Ademcoaching met Cacao


Juist door mezelf toestemming te geven alles er te mogen laten zijn, ook de donkere en zware kant, en vanuit meer zelfcompassie te gaan leven, kreeg ik juist meer energie!! Ik ben ook meer bezig met integreren nu, dagelijks… Normaal ging ik na een sessie toch weer de dag erna alweer over tot de orde van de dag, maar nu neem ik de sessie echt dagelijks nog mee, op verschillende momenten op de dag. Ook dit zorgt er denk ik voor dat ik me nu lichter voel, omdat het echt kan integreren.

Komt echt ook grotendeels door jou, wat je tegen me hebt gezegd, hoe je me begeleid in de sessies en ook dus ter inspiratie hier op Instagram. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen! Ik denk dat ik met jou de meeste vooruitgang heb geboekt in mijn hele leven! Dank je Cato voor al je begeleiding en je inspirerende posts!

~ Ademtraject


Wij vonden de middag erg mooi. Wij hadden nog nooit een cacao ceremonie gedaan maar het was een erg mooie ervaring. De ademhalingsoefening doe ik nog regelmatig! De ceremonie bracht veel warmte, inzichten en mijn geval vooral rust. Heel bijzonder om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel complimenten en dank voor jou: de manier waarop je de sfeer zet, de begeleiding doet en gewoon ook voor wie je bent. Dank je wel voor je persoonlijke begeleiding. Tot een volgende keer!

~ Duo Cacao Ceremonie


Ik vond het magisch om deze cacao en ademhalings ceremonie samen met anderen te mogen ervaren. De energie die tijdens de ceremonie ontstond en de effecten van de ademhalingstechnieken in combinatie met de cacao brachten mij liefde, kracht, ontspanning, inzicht, maar vooral veel zelfheling.
Cato begeleide ons precies op de goede momenten door het proces heen en zorgde tegelijkertijd voor een hele fijne en veilige omgeving. Nu na 2 dagen voel ik mij nog steeds zo ontzettend ontspannen. Ik ben Cato dankbaar en ik kom zeker terug.

~ Cacao & Ademcirkel


Onlangs heb ik een 1 op 1 sessie met de verbonden ademhaling gehad onder leiding van Cato.
Deze 1 op 1 sessie heb ik als zeer prettig en liefdevol ervaren. Cato biedt een luisterend oor zonder oordeel, biedt warmte, zachtheid en veiligheid, zodat ik mij kwetsbaar kan openstellen. Cato begeleidde mij met dezelfde kwaliteiten door de ademsessie heen.
Cato heeft mij geholpen in mijn ademreis om meer in verbinding met mijzelf te komen en mijn vastgezette emoties en spanningen in mijn lichaam in contact te komen en deze toe te laten en de ruimte te geven. Te vertrouwen op mijzelf en op mijn lichaam, "You got to feel it, to heal it". Na deze ademsessie met Cato, heeft deze ademreis mij laten inzien dat ik niet alleen ben, dat ik van waarde ben, zachter mag zijn voor mijzelf en meer geduld mag hebben, dat alles zijn tijd en plaats heeft in dit leven. Ik voel mij een stuk lichter en krachtiger.

Ik ben zeer dankbaar dat ik Cato heb leren kennen op mijn levenspad en dat ze mij heeft geholpen afgelopen periode in mijn helingsproces. Zeer waardevol. Ik kijk nu al uit naar een volgende ademsessie onder begeleiding van Cato.

~ Ademcoach sessie - 1 op 1


Mijn eerste sessie bij Cato was erg bijzonder, onverwacht ongelofelijk, en heeft tot nu toe een blijvend positief effect. Tijdens de sessie vroeg ze me wat anders te liggen en ademen, me te verzekeren dat het veilig was om te ademen en me uit te nodigen om mijn hart te openen. Wat volgde was een reeks van gedachtes, herinneringen, emoties en uiteindelijk nieuwe inzichten in mijn relaties en prioriteiten. Ik ervaarde en beleefde hoe mijn gedrag en prioriteiten niet volledig in lijn waren met wat ik echt belangrijk vind, wie ik ben en wie ik lief heb. Ook begon ik beter te begrijpen waar dit vandaan kwam. Vervolgens ben ik opnieuw gaan kijken naar de balans van mijn rollen als echtgenoot, vader, broodwinner en individu met eigen ambities en behoeftes. Zowel ik als het hele gezin is dankbaar voor de ervaring en de verandering die het heeft mee gebracht :)

~ Breathwork met Cacao Ceremonie - 1 op 1


Altijd geweldig fijne en goede begeleiding. Cato zorgt voor evenredig verdeelde aandacht, goeie uitleg, veiligheid en vertrouwen die nodig is voor de gedeelde kwetsbaarheid van de groep. Ook bied ze persoonlijke hulp steuntjes die je echt helpen verdiepen in je ceremonie.

Mazarine van Sweatbox

~ Breathwork & Cacao Ceremony at Sweatbox Studio


Zo ontzettend bedankt lieve Cato dat ik mijn angst bij jou er durf te laten zijn. En dat we er samen doorheen kunnen ademen. Na een mooi gesprek over angst, een kopje cacao om het hart te helpen doen openen voor meer liefde en een bijzondere kaart trekken is het tijd voor de ademsessie. De kracht van adem is zo iets bijzonders. De verbonden ademhaling zorgt ervoor dat spanning van je angst aan de oppervlakte komt en jij geeft alle vertrouwen om daar samen doorheen te ademen. Dit zorgt voor ontlading in het lichaam van je cellen die trauma hebben opgeslagen. Met mijn ogen dicht zag ik hoe ik boven mijn angst uit steeg en hoe het licht van liefde daar op neer schijnt. Jij hebt mij met de sessie laten zien dat mijn jaloezie soms bij andere vrouwen een reflectie is om mijzelf te willen laten stralen!

Noelle - Beyond Prikkels
~ Breathwork met Cacao Ceremonie - 1 op 1


Wij hebben samen met Geniet van Zijn een breathwork sessie op kantoor georganiseerd, met de intentie om beter om te kunnen gaan met stress. Cato heeft een hele fijne manier van communiceren, heeft in haar sessie een goede mix van theorie en praktijk en maakt daarmee het idee van je systeem hacken met behulp van je adem tastbaar voor het hele team. Wij kijken uit naar het vervolg!
Sandhna Chintoe – Co-CEO Cammio BV   
~ Breathwork Workshop op kantoor


Ik heb het genoegen om samen te werken met Cato als mindfulness docent bij onze opleiding. En ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Cato is een slimme en enthousiaste mindfulness trainer/ docent die haar werk met veel plezier doet. Ze straalt altijd een positieve energie uit en is bijzonder behulpzaam. Cato is zeer empatisch en luistert aandachtig naar haar cursisten. Ze weet precies hoe ze haar cursisten op hun gemak kan stellen en is creatief in het vinden van oplossingen voor de problemen die ze tegenkomen.
Cato creëert een veilige en warme sfeer in haar lessen. Haar manier van lesgeven is erg behulpzaam en ze weet altijd op een begrijpelijke manier uit te leggen hoe mindfulness en het coachen van de adem werkt en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Ze behandelt niet alleen de standaard theorie maar weet ook eigen invulling te geven aan de opleiding. Ze brengt nieuwe ideeën en technieken aan, waardoor de opleiding meer diepgang krijgt. Dit laat zien dat ze zich niet alleen richt op het overbrengen van kennis, maar ook actief meedenkt over hoe de opleiding verder ontwikkeld kan worden.
Als ze voor de klas staat dan straalt ze altijd en ze is het zonnetje binnen onze organisatie. Ze kan met iedereen binnen het team goed opschieten. Al met al ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Cato en hoop dat ze nog lang bij ons als docent zal stralen.
Ze is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie en ik zou haar zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een slimme, enthousiaste, altijd vrolijke, empathische, creatieve en behulpzame mindfulness, compassie en adem coach docent. 
 
~ BalanSanté, docent Mindfulness & ademcoaching


Cato heb ik leren kennen in een mindfulness opleiding die ik eerder dit jaar volgde.
Cato verzorgde daarin de lessen over ademwerk met veel liefde en aandacht.
Ik had altijd een soort van weerstand gehad tegen dit onderwerp. Gek eigenlijk want de adem is een spiegel en de adem is er altijd, ademen is leven!
Onder begeleiding van Cato heb ik in een aantal ademwerk sessies zelf ervaren hoe krachtig de adem is, het heeft mij geleerd in contact te komen met mijn emoties en spanningen in het lichaam los te laten. Cato heeft mij toen al veel geleerd over mijn adembewustzijn. In die ademsessies met Cato heb ik gevoeld en geleerd om comfortabel te zijn in het oncomfortabele.
 
~ Deelnemer opleiding - docent Mindfulness & ademcoaching


Ik heb 12-weekse adem traject gevolgd bij Cato. En ik kan het echt iedereen aanraden. Wat een openbaring! De werkwijze van Cato is warm, liefdevol, vertrouwd en zonder oordeel. Ze luistert goed en geeft je een gevoel dat je alles bij haar kwijt kan. Voor mij voelde het als thuiskomen! Na afloop staat er altijd van alles klaar. Thee in overvloed en ook lekker vers fruit, noten en chocola. Ook na de sessies neemt ze alle tijd voor je, nog even na kletsen of een kaartje trekken. Kortom; fijne vrouw met fijne energie. Bedankt lieve Cato, ik kom zeeeeeker terug voor nog meer adem werk ❤️

~ Sta in je kracht - ademtraject


Lieve Cato, ik wil je nogmaals enorm bedanken voor de BRTT en ademsessie laatst. Ik voelde dat dit de juiste volgende stap was, maar het heeft m'n verwachtingen overtroffen. Ik heb tijdens de sessie een enorm transformatie doorgemaakt; het voelde zo bevrijdend om me over te geven aan m'n lichaam en los te laten wat zo lang vast heeft gezeten.

Ik vond het superfijn dat jij me door het proces heel begeleidde. Ik voelde me veilig om me over te geven aan m'n lijf en aan jou en ik vertrouwde je volledig. Je voelde goed aan wat ik nodig had, zei precies de juiste dingen en schreeuwde met me mee om me aan te moedigen om het eruit te laten. Ik voelde me enorm gedragen in het proces.

Na afloop voelde ik heel licht en krachtig; heel anders dan ik had verwacht eigenlijk. Het voelde alsof de sessie ruimte had vrijgemaakt voor m'n inner fire 🔥 Ik voelde zo ongelofelijk veel power, maar ook sensuele en creatieve energie. Het leek bijna alsof ik een ander persoon was; de dagen erna had ik ook een beetje moeite met de integratie, maar gelukkig kon ik altijd bij je terecht en hebben we een week later nog even gebeld.

M'n leven sinds de sessie is veranderd: ik voel me vrijer dan ooit in m'n lichaam. Ik heb jaren lang last gehad van stuiptrekkingen, maar die heb ik nauwelijks meer (wat echt een wonder is na alles wat ik al heb geprobeerd). Daarnaast heeft m'n nieuwe krachtige houding al voor heel wat veranderingen gezorgd, bijv. op m'n werk.

Ik ben je enorm dankbaar voor dit alles. Je werk is zo ongelofelijk waardevol en ik kan het echt iedereen aanraden. Jij bent echt gemaakt hiervoor. Je bent een supergoede, rustige en krachtige spaceholder en ik weet zeker dat je nog heel veel moois gaat creëren ♥️✨

~ Trauma Release & Breathwork


Hi lieve Cato, dank je wel voor gisteren! Het was echt bijzonder, voelde heel natuurlijk hoewel het een compleet nieuwe ervaring was. Ik had het eerlijk gezegd veel dramatischer/chaotischer verwacht en mentaal heel zwaar. Dat voelde het niet, mijn lichaam wist dankzij jouw begeleiding automatisch de weg. Je weet het precies te begeleiden op een manier die heel prettig is, ruimte geeft en vertrouwen. Ik heb echt het idee dat ik steeds meer mijn hele lichaam en gevoel leer kennen en daardoor het verleden en vastgeroest drama steeds meer als vanzelf vervliegt. Zo werkt het echt en jij speelt daar een grote belangrijke rol in! Vind het ook fijn dat we eerder ademsessies hadden gedaan. Daardoor kon ik me heel snel overgeven aan mijn lichaam (terwijl ik een half jaar geleden echt 100% een hoofd op pootjes was) en aan jouw begeleiding. Dat had ik eigenlijk niet van mezelf verwacht. Ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten, dank je wel!

~ Sta in je kracht - ademtraject


Cato is a wonderful breath, trauma & mindfulness coach. She integrates her knowledge of these different fields in her sessions. I've followed both 1:1 sessions as well as the group sessions, and each time they bring me into another dimension. We've worked on releasing trauma which was stored in my body (with BRTT and breath work), and also on getting more mindful and relaxed with different meditation and breathing techniques. Cato always knows how to create a safe environment for you, you can feel that she is doing this work with her heart and soul. Thank you so much for your lovely guidance Cato!

~ Trauma Release & Breathwork traject


Een paar weken geleden voor het eerst de kracht van verbonden ademhaling mogen ervaren in een sessie met Cato. Wist niet goed wat ik kon verwachten en vond het ook best wel spannend om de controle los te laten en me over te geven aan de kracht van de ademhaling. Ik vond het heel bijzonder, het brengt je inzichten over jezelf en de (soms belemmerende) patronen die je hebt opgebouwd gedurende de jaren, maar ook dichter in contact met jezelf en je lichaam. Gister mijn tweede sessie mogen doen en dat was weer een totaal andere ervaring dan de eerste. Cato begeleid je op een hele prettige manier. Neemt echt de tijd voor je, ze legt alles duidelijk en rustig uit. Het voelt heel vertrouwd en fijn om haar naast je te hebben in zo’n ervaring. Zou het iedereen aanraden!

~ Ademcoach sessie


Lieve Cato,
Weer heel erg bedankt voor de fijne avond. Ik vind het bijzonder hoe je een fijne, veilige en open sfeer creëert waardoor je gelijk zin krijgt in de avond! Naast dat het natuurlijk een prachtige ruimte is, is de sfeer ook plezierig en geeft het direct rust. Daarnaast ben ik altijd blij met de oefeningen die we doen en kom ik elke keer weer achter nieuwe inzichten. Wat ik vooral fijn vind is dat de ervaring elke keer weer anders en verrassend is en dat elke keer een beetje meer leer. Kortom vond ik het weer een hele fijne avond en heb ik er van genoten!

Merci🍀💚

~ Cacao Circle


Ik heb een 1 op 1 ademsessie gedaan met deze mooie vrouw. Het was een geweldige maar vooral een bijzondere ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Ik ben in Juni 2022 bevallen van een jongetje, de bevalling was zwaar en duurde ontzettend lang en uiteindelijk werd het een spoedkeizersnee. Voor mijn gevoel heb ik de bevalling niet kunnen afmaken en dit zat mij erg dwars. Ik wist niet dat het mogelijk was maar in deze ademsessie heb ik mijn bevalling afkunnen maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar, blij maar ook verbaasd. Ademhalen is zo normaal, we doen het de hele dag door zonder erbij na te denken. Ik had nooit verwacht dat ik met de juiste begeleiding dit kon bereiken. Voor altijd dankbaar ♥️

~ Jaleesa

Ademcoach sessie


Ik wil je nogmaals even bedanken voor de ademsessie. Het was zo bijzonder! Voorafgaand was ik heel benieuwd en een beetje zenuwachtig, maar vanaf het moment dat je er was voelde ik me meteen op mijn gemak. Je legde alles heel fijn en duidelijk uit zodat ik wist wat ik kon verwachten, voordat we begonnen deden we een fijne meditatie en een dans. Ik kon me volledig laten gaan en dat voelt zo fijn! Tijdens de ademsessie ervaarde ik zoveel emoties, verdriet, woede, blijdschap en trots. Het is zo bijzonder dat adem dit allemaal kan losmaken. In het begin merkte ik veel weerstand, maar door jouw hulp en begeleiding is het me gelukt om daardoorheen te komen. Het was alsof er een vloedgolf van emoties over me heen kwam, maar door te tonen kon ik dit er echt uit laten. Hierna ervaarde ik zoveel trots en blijdschap en de affirmaties die jij zei kwamen zo binnen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten en ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren!

~ Lois

Ademcoach sessie


Onlangs m’n eerste ademsessie mogen volgen bij Cato. Als iemand met nog weinig ervaring op het gebied van meditatie en mindfulness wist ik niet wat ik precies kon verwachten, maar ik ben nu een bijzondere ervaring rijker. Cato haar manier van uitleggen en begeleiden was erg fijn waardoor ik me al snel bij haar op m’n gemak voelde. In het dagelijks leven ben ik in m’n hoofd veel bezig met het verleden of de toekomst, maar juist tijdens deze sessie was ik even volledig in het hier en nu. Hierdoor kwam ik dieper in m’n gevoel en maakte dit bepaalde emoties los wat ik van te voren niet had verwacht. Ik kijk terug op een mooie ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dankjewel!

~ Ademcoach sessie


Ik kom al jaren bij Cato voor verschillende dingen: meditaties, cacao cirkels, reiki, een retraite en vandaag voor het eerst een ademsessie. Ik had hier zelf nog geen ervaring mee en Cato legt duidelijk en rustig van te voren uit wat de bedoeling is. Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren wat de adem allemaal kan doen en hoe Cato mij hierin begeleidde. Na afloop deelde Cato haar observaties en tips met mij. Dit was heel treffend en zeker niet mijn laatste ademsessie met Cato!

~ Ademcoach sessie


Ik vond het heel fijn hoe ik werd ontvangen bij jou. Ik vond het best spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar je legde alles heel duidelijk en rustig uit en nam echt de tijd voor me. Hierdoor ging ik er heel relaxed in. Ook de meditatie van tevoren vond ik heel fijn. Tijdens de trauma release kwam er zoveel los in m’n lichaam, je begeleiding hierin was echt heel fijn. Ik voelde me hierdoor heel veilig om me hierin los te laten gaan. Wat ik voelde tijdens de trauma release is iets wat ik zo lastig onder woorden kan brengen, omdat het zo bijzonder was. Het ging zo diep en ik kon een bepaald deel van mezelf raken, waarvan ik wist dat het ergens zat, maar ik hier zelf niet bij kon komen. Door jouw coaching hierin, kon ik dit gevoel helemaal aangaan en hier ben je echt heel dankbaar voor!! Na de trauma release voelde ik zo’n opluchting, dit was zo bijzonder om mee te maken. Ook hier was er zoveel ruimte om m’n ervaringen met je te delen en voelde ik me hierin heel veilig bij je. Ik vind het echt heel bijzonder wat er is gebeurt en hoe jij dit doet. Nogmaals heel erg bedankt!

~ Trauma Release sessie


Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.

~ Ademcoach sessie


Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.

Ademcoach sessie


Ik heb een hele fijne reiki behandeling gehad bij Cato. Ik was op dat moment zwanger dus was dit een bijzondere ervaring, omdat wij natuurlijk met z'n tweeën zijn. Cato kon duidelijk verschil voelen in energie. Ook kon ik niet heel makkelijk meer op mij rug liggen maar daar werd heel fijn rekening mee gehouden en ik kon verschillende houdingen aannemen die wel comfortabel waren. Cato is een warme en lieve meid die je gelijk op je gemak stelt. Ze verteld van tevoren heel duidelijk wat ze gaat doen en luistert naar je wensen. Na mijn bevalling kom ik graag bij haar terug.

Reikibehandeling voor zwangerschap


De reiki sessie bij Cato was super fijn! Ondanks dat ik die dag heel moe aankwam verliet ik de ruimte met een ontspannen, uitgerust en warm gevoel. Cato is erg geduldig en er heerst een goeie sfeer in de ruimte.

Reikibehandeling en 1:1 meditatie


Ik was bij Cato omdat ik wilde onderzoeken of reiki iets voor mij kon zijn. Ik kan nogal druk in mijn hoofd zijn, ben vaak gestresst en veel bezig met de toekomst. Allereerst, Cato is een heel fijn en mooi mens. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en luistert echt naar je, zonder oordeel! Om te aarden zijn we begonnen met een meditatie van 15 minuten waarin Cato mij met haar stem begeleidde. Er was een rustgevend muziekje op de achtergrond en het rook heerlijk om mij heen. Vervolgens heeft Cato mij een reiki behandeling van 45 minuten gegeven. Ik voelde mij tijdens de behandeling heel ontspannen en Cato nam echt de tijd voor mij. Na afloop ervaarde ik heel veel liefde, dankbaarheid en rust in mijn hoofd. Ook de dagen erna merkte ik nog effecten van de behandeling, zo liet mijn lichaam veel afvalstoffen los, voelde ik mij in balans, ervaarde ik veel positiviteit en leefde ik meer in het moment. Ik kan het iedereen aanraden die even wil ontspannen, meer in verbinding wil staan met zijn lichaam en meer in het moment wil leren leven!

Reikibehandeling


Ongeveer een week geleden kreeg ik een reiki sessie van de lieve Cato.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, hoe ik er op zou reageren… maar ik ging er ontvankelijk in. Na een lekkere kop thee begonnen we met de behandeling. Ik kan je vertellen dat ik daarna hee-lee-maaal gesloopt was. Mentaal en fysiek voelde het alsof ik een marathon had gelopen maar tegelijkertijd voelde ik me grounded. Achteraf konden we allebei bevestigen waar er spanning zat er waar juist veel warmte en release. Het is een ervaring die ik moeilijk kan uitleggen….. Waar ik normaal een gestoord gedetailleerde uitleg kan geven lukte het mij nu niet. Heb ook een goed potje gejankt. Kortom, ervaar het zelf maar een keer. De zwaarte die een intensieve sport sessie kan wegnemen is fijn maar deze “deep cleaning” van negatieve energie is extra verhelderend. Ik ga zeker terug!

Reiki behandeling