Ademcoach in Den Haag

Verander je adem, verander je leven

 

Wil jij weer in je kracht gaan staan en ben jij benieuwd naar de helende kracht van de adem?

Wordt het tijd om te genieten van het leven en alle onnodige controle los te laten?

 

De verbonden ademhaling is een diepe reis naar binnen. Je gaat op ontdekkingsreis en leert op een nieuwe manier je binnenwereld kennen. De adem is een zachte uitnodiging om het lichaam te openen. Je laat onderdrukte emoties toe en stress en spanning kan verwerkt worden. Zo kan het jou loslaten en sta jij weer in je kracht.

“The most incredible thing about breathwork is that it truly allows you to become your own healer.”


 

Dit ben jij

 

❥ Je ervaart fysieke klachten

❥ Je hebt vaak piekerende gedachten, voelt vaak angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je loopt vast in je leven, zoekt naar purpose

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om je vrij te voelen in je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Ervaar de kracht van ademwerk

De adem wordt gestuurd door je autonome zenuwstelsel, oftewel het gaat automatisch. Je ademt gemiddeld 23.000 keer per dag en bent je daar bijna nooit van bewust. Maar ik adem toch al mijn hele leven? Dat klopt, maar wij mensen hebben een superpower. Namelijk het vermogen om bewust de adem te veranderen om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gezonder en energieker te leven.

Bewust je adem veranderen activeert het zelfhelende vermogen en vertelt je hoe het nou echt met je gaat.
 Het is de poort naar je onderbewustzijn. De adem begeleidt je naar binnen en maakt het onbewuste, bewust. De ademhaling is belangrijk voor de verbinding met je geest, lichaam en ziel en het kan je helpen bij het oplossen van blokkades en het verwerken van trauma’s. Om dit proces aan te gaan is het belangrijk dat je jezelf durft over te geven aan de adem.


Overgave betekent je gewonnen geven, dingen uit handen geven. Sterker nog, je moet jezelf laten gaan. Wanneer je de adem de vrijheid geeft om krachtig door je heen te stromen, neemt een grotere kracht het over. De geest wordt stiller en het lichaam begint te spreken. Overgave betekent dat je niet weet wat er gaat gebeuren of waar de adem naartoe gaat, maar jij bent bereid om mee te gaan.

Ook zeg je 'ja' tegen wat je voelt. Je geeft jezelf toestemming om werkelijk te voelen wat er hier is. Je volledig toevertrouwen aan je gevoel kan alleen als je het zoeken op een antwoord, op het waarom durft los te laten. 

 

Door bewust te ademen vergoot je het bewustzijn in het lichaam

In een ademsessie leer ik je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Zo komt er steeds meer zuurstof in het lichaam en krijgt het een signaal om te openen. De beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, ookwel levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's losgemaakt en komt het naar de oppervlakte. Het mag veilig verwerkt en opgelost worden.

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en ontspannen te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Alles wat naar de oppervlakte komt mag je verwelkomen met aandacht, liefde en zachtheid. Het vraagt moed om door te ademen wanneer dit gebeurd, maar daar begeleid ik je veilig in. 

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

Ik moedig je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Verander je adem, verander je leven. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

 


Wat brengt deze sessie jou?

❥ Het opent de beperkte ademgebieden en het verhoogt je energieniveau

❥ Je leert grenzen herkennen en deze te bewaken

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Zelfliefde en gevoel van eigenwaarde wordt versterkt

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden verwerkt en losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Je ontvangt waardevolle inzichten over jezelf en weet waar je verder mee aan de slag kan

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 


Wat anderen delen over hun ervaring


Praktische informatie & tarief

Tijdens de sessie begeleid ik je in verschillende ademtechnieken, waaronder de bewust verbonden ademhaling.

Tijdens deze sessie begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

Opties sessies

 • 1 op 1 sessie van 2-2,5 uur
  • Prijs: € 135,00

Vanaf 1 november gaat de prijs omhoog naar 166,-

* dit geldt voor alle sessies die vanaf 1 november gepland staan.

 

 • Duo sessie van 2 uur
  • Samen met je vriend, vriendin, partner, dochter, zoon..
  • Prijs: € 175,00

Vanaf 1 november gaat de prijs omhoog naar 199,-

* dit geldt voor alle sessies die vanaf 1 november gepland staan.

 

Wil je meerdere sessies boeken? Dat kan! Hoe meer sessies je boekt, hoe voordeliger het voor je wordt.

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

 

Ademwerk is geen quickfix

Ik geloof niet in "quick fix", dus daarom bied ik ook een traject aan van 4 tot 8 sessies. De meeste cliënten voelen namelijk na 1 sessie dat er nog meer ontdekt mag worden. Hoe meer sessies je boekt, hoe voordeliger het voor jou wordt.

 

Ademcoach traject - in je kracht staan

Een op maat gemaakt traject voor jou als je weer terug in je kracht wilt komen en beter voor jezelf wilt zorgen. In dit traject maak je een diepe, helende reis naar binnen en kunnen meerdere lagen getransformeerd worden. Je maakt een diepe reis door het onderbewustzijn en transformeert naar de echte JIJ. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd aan een reis met jezelf en activeer je het zelfhelende vermogen van het lichaam. Na dit traject heb je genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk in je leven te integreren.

Een prachtige investering in jezelf! Klik hier voor meer informatie