Ademsessie

 

Wil jij je vrij voelen in je lichaam en je overgeven aan de stroming van het leven?

Wil jij weer in je kracht gaan staan en ben jij benieuwd naar de helende werking van de adem?

Ervaar de kracht van de verbonden ademhaling en activeer het zelfhelend vermogen!

Dit ben jij

❥ Je wilt weer in je kracht gaan staan

❥ Je ervaart vaak piekerende gedachten, angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om te verbinden met je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je wilt naar je gevoel gaan luisteren en alles ruimte geven

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Ervaar de kracht van ademwerk

Maar ik adem toch al mijn hele leven? Dat klopt, maar wij mensen hebben een superpower. Namelijk het vermogen om bewust de adem te veranderen om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gezonder en energieker te leven.

Door bewust te ademen vergoot je het bewustzijn in het lichaam.

In een ademsessie leer ik je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Zo komt er steeds meer zuurstof in het lichaam en krijgt het een signaal om te openen. De beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, ookwel levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's eindelijk losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. Het mag eindelijk verwerkt en opgelost worden.

 

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en diep te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Alles wat naar de oppervlakte komt mag je verwelkomen met aandacht, liefde en zachtheid. Het vraagt moed om door te ademen wanneer dit gebeurd, maar daar begeleid ik je veilig in. 

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

Ademcoach traject - in je kracht staan

Ik bied ook een ademtraject aan. In 8 weken maak je een diepe, helende reis naar binnen en kunnen meerdere lagen getransformeerd worden. Je maakt een diepe reis door het onderbewustzijn en transformeert naar een nieuwe JIJ.

Ik geloof niet in "quick fix", maar in een proces. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd aan een helende reis met jezelf en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam. Na dit traject heb je genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk in je leven te integreren.

Een prachtige investering in jezelf! Klik hier voor meer informatie

"Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers"


Wat brengt een ademsessie jou?

❥ Het opent de beperkte ademgebieden

❥ Het verhoogt je energieniveau

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Je ontvangt waardevolle inzichten over je patronen

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 

Tijdens een ademsessie geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te verbeteren, emoties te verwerken of trauma’s op te lossen in het lichaam.

Ook moedig ik je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Verander je adem, verander je leven. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Je komt steeds dichterbij je ware Zelf!


Praktische informatie & tarief

Tijdens de sessie begeleid ik je in verschillende ademtechnieken, waaronder de bewust verbonden ademhaling.

Tijdens deze sessie begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

Opties sessies

 • 1 op 1 sessie van 2 uur
  • Prijs: € 125,00

 

 • Duo sessie van 2 uur
  • Samen met je vriend, vriendin, partner, dochter, zoon..
  • Prijs: € 150,00 (€ 75,00 p.p.)

 

 • Ademtraject 4 sessies - klik hier voor meer informatie
  • Inbegrepen: intake digitaal, reikibehandeling, 4 sessies, reflectiegesprek digitaal, ademoefeningen en reflectieopdrachten
  • Prijs: 555,00

 

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Wat anderen delen over de Breathwork sessie

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.
~

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!!!