Hack je zenuwstelsel met ademwerk - workshop

Workshop

Wist je dat je met de ademhaling het zenuwstelsel snel en makkelijk tot rust kunt brengen? Meer grip kan krijgen op jouw stressrespons en zo het lichaam steeds beter leert begrijpen?

95% van ons lichaam werkt volledig autonoom – buiten je bewuste controle. Maar hier is het goede nieuws: je adem is de poort naar het onderbewuste deel van het lichaam. Door bewust de adem te veranderen, kun je zelf invloed uitoefenen op de processen van jouw interne systeem.

De adem kun je zien als de afstandsbediening van jouw lichaam. Hoe je ademt heeft direct invloed op het hartritme, je bloeddruk en de spijsvertering. Ook kan je de adem inzetten om beter om te leren gaan met emoties en hoe je op bepaalde situaties reageert.

Deze workshop is een korte ontdekkingsreis door de adem. Je leert op een inspirerende manier hoe de adem samenhangt met alles in het leven. De theorie neemt je mee naar de oertijd, de werking van de adem en de effecten van ademwerk. Ook gaan we een aantal ademoefeningen doen, zodat jij gelijk ervaart hoe het zenuwstelsel "gehackt" wordt.

 

Praktische informatie

Duur: 1.5 uur

Kosten in overleg

Op locatie mogelijk

 

Wil jij dit ervaren? Stuur mij een mailtje en ik kom graag langs op je werk!