The Cacao Circle in Den Haag

23 mei & 21 juni

 

EEN REIS DIEP IN JE HART

Verlang jij naar een veilige ruimte waar je toe mag laten wat er in jou leeft? Dat je alles even ruimte geeft, zodat het losgelaten wordt en je weer zachtheid & ontspanning voelt?

Ervaar de kracht van cacao en open je hart. Dit is de plek waar je volledig jezelf mag zijn en veilig je gevoelens mag ervaren, erkennen en loslaten. 

Open je hart en geniet van Zijn.

Voel je welkom!

 


Ben jij dit?

 

❥ Je hebt interesse in de kracht van Cacao en de adem

❥ Je hebt behoefte aan een avond self-care

❥ Je maakt weinig ruimte voor ontspanning

❥ Je wilt zelfliefde en dankbaarheid uitnodigen

❥ Je verlangt naar verbinding

❥ Je wilt je creativiteit weer laten stromen

❥ Vastgezette energieën in lichaam en geest wil je loslaten

❥ Je zoekt een veilige omgeving om emoties te uiten

❥ Je wilt genieten van zijn

 

Je mag gewoon Zijn & genieten met wat is.

Cacao opent je hart, bekrachtigd het vertrouwen en heelt diepe wonden. Het is een prachtig plantmedicijn en daarom deel ik dit graag met jou.

Cacao is het krachtige medicijn van de liefde. Een eeuwenoud medicijn dat gezien wordt als een hartopener en zorgt voor een diepe verbinding. Transformeer, verzacht, laat toe en open. Richt je aandacht naar binnen en bevrijd jezelf van alle belemmerende gedachten, onbewuste patronen en pijnlijke emoties. 

Mooi mens, ben jij ready om voor jezelf te kiezen? Nu en voor altijd?

 

Tijd om te verstillen en te verzachten

Deze avond mag je uit de sneltrein van het leven stappen en gewoon even Zijn. In het dagelijkse leven streven we continu naar meer, beter, anders, het is nooit genoeg. Het is tijd om weer verbinding te maken met je lichaam en hart, zodat jij vanuit deze plek je leven mag leven. Dit doe je zowel voor jezelf als voor het collectief. We hebben namelijk meer mensen nodig die leven vanuit het hart en minder vanuit het hoofd.

Op deze avond wordt er genoeg ruimte gecreëerd voor inzicht, helderheid en rust. Cacao geeft je precies wat je nodig hebt in dat moment. Het laat je voelen en zien dat je genoeg bent. Geef jezelf deze avond cadeau. Je verdient het!

 

Tijd: 19:00 - 22:00 uur

Locatie: Den Haag

Data:

  • Donderdag 23 mei 2024
  • Vrijdag 21 juni 2024

Wil jij een Cacao Ceremonie ervaren met al je dierbaren?

Huur mij in en organiseer een Cacao Ceremonie !

Hoe mooi zou het zijn als jij een Cacao Ceremonie samen met al je dierbaren kan ervaren? Een nieuwe manier om met jezelf en elkaar te verbinden en écht naar elkaar te luisteren? Samen een fijn momentje om te ontspannen en het hart te openen.

Een hartopenende Cacao Ceremonie voor je verjaardag, babyshower, bachelor/bachelorette, of gewoon omdat het kan. Ik organiseer het graag voor je!

Mijn starttarief is 250 euro voor 5 personen, omgerekend 50 euro per persoon.

Voor elke extra persoon bereken is 15 euro extra.

Inbegrepen bij de prijs:

• Tijdsduur 3.5 uur
• Meditatie voor inzicht
• De Cacao Ceremonie met cacao, movements, ademoefeningen en integratie.
• creatieve opdracht na de ceremonie
• snacks

Wil jij hier meer over weten of gelijk een afspraak maken? Mail dan naar info@genietvanzijn.nl

Ervaring van anderen

 

Hee lieve To, ik vond het zo’n mooie ervaring. Ik had geen verwachtingen vooraf en voelde me een beetje leeg toen ik aankwam. Zo mooi hoe er door de ademhaling in combinatie met de cacao zo veel emotie los komt. Tranen van blijdschap en trots, dat was lang geleden. Hoe jij aanvoelde wat ik nodig had maakte het proces super fijn en voelde ik me echt welkom. Ik ben nog helemaal aan het nagenieten. Dank dank dank!

~

Dankjewel voor vanavond liefje! Weer zoveel mogen ervaren, van verdriet tot blijdschap en trots het kwam vanavond allemaal naar boven. Heel fijn om dat zo te mogen ontvangen, voelde me heel veilig om dit allemaal te voelen. Dankjewel voor je liefde en veiligheid.

 

~


Beyond Prikkels schreef een prachtige blog over haar ervaring tijdens de Cacao Circle.

Lees het hier

 

~

Lieve Cato,
Weer heel erg bedankt voor de fijne avond. Ik vind het bijzonder hoe je een fijne, veilige en open sfeer creëert waardoor je gelijk zin krijgt in de avond! Naast dat het natuurlijk een prachtige ruimte is, is de sfeer ook plezierig en geeft het direct rust. Daarnaast ben ik altijd blij met de oefeningen die we doen en kom ik elke keer weer achter nieuwe inzichten. Wat ik vooral fijn vind is dat de ervaring elke keer weer anders en verrassend is en dat elke keer een beetje meer leer. Kortom vond ik het weer een hele fijne avond en heb ik er van genoten!

Merci🍀💚

~


De cirkel

Deze Cacao Cirkel is een prachtige manier om met elkaar te verbinden, naar je hart te leren luisteren, vanuit openheid en liefde je verhaal te delen en naar anderen te luisteren. We hebben elkaar nodig in dit proces. In de tijd van Nu zijn we vergeten dat we hulp mogen vragen, voelen we ons te veel als we iets willen delen of voelen we ons niet gehoord. Daar mag verandering in komen.

Ik sta voor openheid, veiligheid en eenheid. Deze avond mag jij delen wat er op je hart ligt en wordt er zonder oordeel geluisterd en gespiegeld. Je bent veilig op deze plek om te zijn wie je werkelijk bent. In een cirkel zijn we allemaal gelijk. Vanuit deze energie mogen we elkaar bekrachtigen en supporten. Unite as one!

 

Deze avond genieten we van meditatie & visualisatie, ademoefeningen, muziek en meer.

 


Wat is Cacao?

Cacao drinken in een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Equador) en is afkomstig van de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn - Theobroma wat food of the gods betekent). Je stapt even uit het hoofd en in het lichaam. Cacao wordt gezien als medicijn dat ons helpt te helen en te transformeren.

 

Cacao is 100 % puur zonder extra toevoegingen, dus het heeft niets te maken met "warme chocolademelk" zoals we die kennen. In de productie van chocolade gaat zo'n 90% van de helende werking verloren. Ook is de cacao waar ik mee werk gemaakt in respect voor de natuur.

 

Stoffen in cacao

  • Cacao beschermt ons hart- en vaatstelsel. Onze bloedvaten worden letterlijk wijder, waardoor de doorbloeding verhoogt van ons lichaam, inclusief onze hersenen. Het bloed stroomt zuiverder door ons lichaam. De bloeddruk en cholesterol daalt en je kan meer verbinding voelen met je lijf.
  • Het bevat enorm veel antioxidanten (flavonoïde) en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom. Dit heeft ons lichaam hard nodig en draagt bij aan onze gezondheid. Door het hoge level aan antioxidanten wordt de bloeddruk verlaagd, de magnesium helpt bij het ontspannen van de spieren en weefsels en het ijzer en zink brengt de bloedsuikerspiegel en cholesterol in balans. Antioxidanten zijn boosters voor ons immuunsysteem en een goed immuunsysteem beschermt ons tegen allerlei ziektes (o.a. diverse hart en vaatziektes).
  • Cacao bevat ook Theobromine – een stof waarvan ons brein en lichaam wordt gestimuleerd. Het hart wordt gestimuleerd, de bloedvaten verwijden en de bloeddruk verlaagt. Theobromine geeft het lichaam lange en zachte energie die het kan behouden zonder een "crash" te ervaren op een later moment (zoals koffie).
  • Naast lichamelijke gemakken heeft cacao ook een werking op onze gemoedstoestand. Het is namelijk in staat om de endorfine van het lichaam te regelen. Endorfine geeft ons aangenaam gevoel, een gevoel van voldoening en bevrediging.

 

Om verwarring te voorkomen: cacao heeft niet hetzelfde effect als (verslavende) genotsmiddelen die mogelijk schadelijk voor lichaam en geest kunnen zijn. Cacao is volledig natuurlijk en is niet schadelijk. 

 

 

Ga jij met mij mee op reis mooi mens?

Geschikt voor iedereen!

 

Boek je liever een 1:1 sessie met Cacao? Klik dan hier