Verdiepend Traject

Hoe dieper je duikt, hoe meer je ziet.

 

Een uniek traject om de zachte kracht in jou te ontwaken. In 10 sessies maak je een diepe, helende reis naar binnen. De ademhaling is een spiegel van hoe jij werkelijk in het leven staat. Elke sessie brengt je dieper in je proces, steeds dichterbij je kern. Elke keer geeft het je een waardevol inzicht en je voelt dat je adembewustzijn groeit. Je ademt steeds meer ruimte in, waardoor naast emoties en spanning, ook kracht en vertrouwen loskomt.

Het brengt je weer in je kracht en je leert kiezen voor jezelf, no matter what!

 

Investeer in jezelf, je bent het waard.

 

Voor wie

 

❥ Ben je overspannen of herstellend van een burn-out?

❥ Heb jij vaak een benauwd gevoel door oppervlakkig of hoog ademhalen?

❥ Ervaar je angst of paniek?

❥ Loop je vast in je leven? Heb je veel twijfels?

❥ Vind je het lastig om voor je eigen geluk te kiezen?

❥ Wil jij in een veilige setting verbinden met je innerlijke kind  en oude wonden helen?

❥ Vind je het moeilijk om emoties uiten of te beheersen?

❥ Verlang je naar een balans tussen rust en inspanning?

Is jouw antwoord op veel van deze vragen een JA? Dan is dit traject het voor jou!

 


Van onderdrukken naar doorvoelen

Veel mensen leven en ademen oppervlakkig en onbewust door het onderdrukken van emoties, langdurige stress en trauma.

Onderdrukken is een zelfbeschermingsmechanisme van het lichaam. Dit mechanisme was nodig toen je jezelf moest beschermen, maar op den duur werkt het je tegen. Het zorgt voor allerlei klachten, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je bent niet meer in contact met je gevoel, twijfelt veel waardoor je vast zit, ervaart chronische stress en/of onverklaarbare fysieke klachten, en leeft in een sleur. De energie die de adem je kan brengen, wordt geblokkeerd.

Dit traject is de poort naar je onderbewustzijn. Het begeleidt je naar binnen en maakt het onbewuste, bewust. Elke sessie brengt je dieper in je proces en dichterbij jouw kern. Je durft elke sessie steeds meer te vertrouwen en je over te geven aan het onbekende. Een diep transformatieproces wordt in werking gezet. Je wordt je steeds bewuster van alle oude overtuigingen en patronen, je begint steeds meer te voelen en gaat in je kracht te staan.

Er komt ruimte voor het nieuwe en bewust, gewenst gedrag wordt gecreëerd. 

In een veilige setting word je begeleid om dit met liefdevolle aandacht op te merken en toe te laten, zodat het jou vervolgens los laat. Het lost op, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe.

 

Wat kan je verwachten?

Ik luister naar jouw unieke behoeften en creëer een op maat gemaakt coachingstraject om je te begeleiden met behulp van mindfulness, ademwerk en lichaamstherapie. Tijdens een traject wordt de relatie met jezelf zachter, betekenisvoller en krachtiger. Je begint je patronen te herkennen in het dagelijkse leven en échte verandering kan plaatsvinden. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd groei en transformatie. Je kies bewust voor een betere, zachtere versie van jezelf. Daarnaast heb je na dit traject genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk & mindfulness in je leven te integreren.

Dit traject is een combinatie van ademwerk, lichaamstherapie en mindfulness.

 

 

De bewust verbonden ademhaling

We behandelen verschillende ademoefeningen, maar de focus ligt op de Verbonden Ademhaling. De verbonden ademhaling is een transformerende techniek die je begeleidt om oude pijnlijke stukken, stress, emoties en trauma's te doorvoelen en te transformeren. De pauzes tussen de in- en uitademing worden weggehaald en je hebt een continue stroming van de adem. Zo komt er steeds meer zuurstof in het lichaam en krijgt het een signaal om te gaan ontladen. 

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

Daarnaast ervaar je ook de Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Breathwork sessie. Deze therapie is een vorm van lichaamswerk en een natuurlijke manier om te ontladen. Het ontladen van dagelijkse stress, prikkels, emoties, spanning en trauma. In het geval van stress, veranderingen of een traumatische ervaring gebeurt er van alles in het lichaam en kom je in een staat van vluchten-vechten-bevriezen. Deze staat wordt vanuit ons oerbrein, reptilian complex, ingegeven en is ons overlevingsmechanisme.

Vaak neem je niet de tijd om dit te verwerken. Je blijft maar doorgaan en onderdrukt alle gevoelens. Het lichaam wilt dagelijkse stress, prikkels, emoties, spanning en trauma verwerken en loslaten. Daar begeleidt deze therapie je in.

Meer lezen over de therapie? Check het hier.

 

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Tension Release Therapy BRTT

Tijdens een sessie kan het zijn dat onverwerkt trauma omhoog komt.

Trauma kan je zijn overkomen tijdens je geboorte, jeugd, ongelukken, operaties, maar ook wanneer je een dierbare hebt verloren, je ouders of jijzelf bent gaan scheiden, of dat jij of een dierbare langdurig ziek bent geweest. In zo'n situatie heb je geen ruimte om het te verwerken, waardoor je in een overlevingsstaat leeft (vluchten-vechten-bevriezen).

 

Trauma heeft bepaalde patronen, overtuigingen en blokkades gecreëerd om jou te beschermen. Als je in het verleden gekwetst bent, zal je ego een perceptie creëren die je beschermt, zodat je die pijn nooit meer hoeft te voelen. Als je bijvoorbeeld werd verteld dat je stil moest zijn en dat je als kind “te veel” was, kreeg je misschien het gevoel dat je je moest inhouden of je moest schamen om iets te zeggen. Je ego creëerde de overtuiging dat het niet veilig is om jezelf te zijn en dat je, om erbij te horen, moet voorkomen dat je je uitspreekt.

 

Je wordt belemmerd door deze patronen, overtuigingen en blokkades en het kan zijn dat je last krijgt van angststoornissen, stress, paniekaanvallen, depressie, burn-out, lichamelijke klachten en etc.

Het kan zijn dat je niet meer weet dat bepaalde gebeurtenissen een traumatisch effect hebben gehad op jou of dat je de gebeurtenissen helemaal niet meer kan herinneren, maar het lichaam herinnert.

 

Ademwerk

"De adem weet hoe hij dieper moet gaan dan de geest."

Ademen lijkt zo eenvoudig. We doen het ongeveer 20.000 keer per dag zonder na te denken, maar tijdens een breathwork sessie kan je jezelf naar een nieuwe staat van bewustzijn brengen. De ademhaling is een krachtig hulpmiddel als je weet hoe je hem moet gebruiken

Het belang van ademen wordt vaak over het hoofd gezien, omdat het automatisch gaat. Als je begrijpt hoe de ademhaling je systeem beïnvloedt, wordt het duidelijk waarom zowel Navy SEAL'S als yogi's de ademhaling intensief trainen.

Tijdens een breathwork sessie geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren. Het lichaam begint te openen en je onderbewustzijn begint te spreken. Intense sensaties en gewaarwordingen, maar ook diepgewortelde trauma's en emoties kunnen naar de voorgrond komen.

Ervaar jij een van de onderstaande klachten?

Ervaar jij een van de onderstaande klachten?

Dan is deze sessie geschikt voor jou!

 

 • Hoofdpijn
 • Spierspanning
 • Verkramping
 • Piekeren
 • Somberheid
 • Concentratieproblemen
 • Onzekerheid
 • Bindingsangst
 • Faalangst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Slecht functionerend immuunsysteem
 • Moeite met emoties uiten

Waarom een traject?

 

Ademwerk en persoonlijke ontwikkeling is geen quickfix, en daarom adviseer ik je om dit traject te volgen als je herkenning voelt. Om werkelijk verandering te maken is geduld, herhaling en aandacht nodig.

Ik luister naar jouw unieke behoeften en biedt een op maat gemaakt coachingstraject aan om je te begeleiden met behulp van ademwerk, lichaamstherapie en mindfulness.

 


Wat brengt dit traject jou?

 

❥ De adem wordt je natuurlijke medicijn

❥ Je bevrijdt jezelf van een lange periode van stress, overspannenheid of burn-out

❥ Je ervaart meer zelfvertrouwen en zelfliefde

❥ Je durft bewust voor je eigen geluk en energie te kiezen

❥ Je ervaart een diepere connectie met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden verwerkt en losgelaten

❥ Je staat meer in contact met je gevoel en laat je emoties moeiteloos stromen

❥ Je bevrijdt jezelf van onverklaarbare klachten

❥ Het immuunsysteem krijgt continu een boost

 


Wat anderen delen over de sessie

 

 

 

Het traject

Praktische informatie & investering

Dit traject is geschikt om het overprikkelende zenuwstelsel te herstellen en brengt je veilig terug in je lichaam.

10x sessies van Breathwork of Trauma Release + 2 gratis Breathwork sessies

 

 

❥ 1 x Kennismaking op locatie met Cacao Ceremonie - 1.5 uur

❥ Wat is je intentie, hulpvraag of reden van komst?

❥ 3x Verbonden Ademwerk - 2 uur

❥ 3x Verbonden Ademwerk met Cacao - 2.5 uur

❥ 3x Body Remembers Trauma Therapy & Breathwork - 3 uur

❥ Voor thuis: Cacao, ademoefeningen en thuisopdrachten

❥ Wekelijks contact met mij via Whatsapp of mail

❥ Eindgesprek digitaal: Hoe kijk je terug en wat neem je mee?

 

Dit traject zal in een periode van 12-16 weken zijn. Ik adviseer je om minimaal 2 weken tussen de sessies in te plannen zodat er genoeg ruimte tussen zit om alles te intregeren.

 

Inbegrepen bij elke sessie:

Thee of water, samengestelde muziek & instrumenten, meditatie, inzichtskaarten, intake/incheckmoment, ademsessie en/of BRTT, snacks, nagesprek.

 

Investering: € 1.400,- incl. btw

(Alles in dit traject heeft een waarde van € 1.700,-)

 

Het is mogelijk om dit in twee delen te betalen, bij de boeking betaal je 25% en 7 dagen vóór de eerste sessie 75%.

 

Laten vergoeden door je werkgever

Het is mogelijk dit traject te laten vergoeden door jouw werkgever. Veel organisaties en bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten, persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Informeer bij jouw werkgever of coaching daaronder valt en laat mij dit weten. Ik maak een factuur voor hen.

Ben jij ondernemer?

Mocht je ondernemer zijn, dan kan ik een factuur voor je opstellen. Deze kosten kan je afschrijven bij de belastingdienst.

 

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan