Reviews

Ik heb een 1 op 1 ademsessie gedaan met deze mooie vrouw. Het was een geweldige maar vooral een bijzondere ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Ik ben in Juni 2022 bevallen van een jongetje, de bevalling was zwaar en duurde ontzettend lang en uiteindelijk werd het een spoedkeizersnee. Voor mijn gevoel heb ik de bevalling niet kunnen afmaken en dit zat mij erg dwars. Ik wist niet dat het mogelijk was maar in deze ademsessie heb ik mijn bevalling afkunnen maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar, blij maar ook verbaasd. Ademhalen is zo normaal, we doen het de hele dag door zonder erbij na te denken. Ik had nooit verwacht dat ik met de juiste begeleiding dit kon bereiken. Voor altijd dankbaar ♥️

~ Jaleesa

Ademcoach sessie


Ik wil je nogmaals even bedanken voor de ademsessie. Het was zo bijzonder! Voorafgaand was ik heel benieuwd en een beetje zenuwachtig, maar vanaf het moment dat je er was voelde ik me meteen op mijn gemak. Je legde alles heel fijn en duidelijk uit zodat ik wist wat ik kon verwachten, voordat we begonnen deden we een fijne meditatie en een dans. Ik kon me volledig laten gaan en dat voelt zo fijn! Tijdens de ademsessie ervaarde ik zoveel emoties, verdriet, woede, blijdschap en trots. Het is zo bijzonder dat adem dit allemaal kan losmaken. In het begin merkte ik veel weerstand, maar door jouw hulp en begeleiding is het me gelukt om daardoorheen te komen. Het was alsof er een vloedgolf van emoties over me heen kwam, maar door te tonen kon ik dit er echt uit laten. Hierna ervaarde ik zoveel trots en blijdschap en de affirmaties die jij zei kwamen zo binnen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten en ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren!

~ Lois

Ademcoach sessie


Onlangs m’n eerste ademsessie mogen volgen bij Cato. Als iemand met nog weinig ervaring op het gebied van meditatie en mindfulness wist ik niet wat ik precies kon verwachten, maar ik ben nu een bijzondere ervaring rijker. Cato haar manier van uitleggen en begeleiden was erg fijn waardoor ik me al snel bij haar op m’n gemak voelde. In het dagelijks leven ben ik in m’n hoofd veel bezig met het verleden of de toekomst, maar juist tijdens deze sessie was ik even volledig in het hier en nu. Hierdoor kwam ik dieper in m’n gevoel en maakte dit bepaalde emoties los wat ik van te voren niet had verwacht. Ik kijk terug op een mooie ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dankjewel!

~ Ademcoach sessie


Ik kom al jaren bij Cato voor verschillende dingen: meditaties, cacao cirkels, reiki, een retraite en vandaag voor het eerst een ademsessie. Ik had hier zelf nog geen ervaring mee en Cato legt duidelijk en rustig van te voren uit wat de bedoeling is. Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren wat de adem allemaal kan doen en hoe Cato mij hierin begeleidde. Na afloop deelde Cato haar observaties en tips met mij. Dit was heel treffend en zeker niet mijn laatste ademsessie met Cato!

~ Ademcoach sessie


Ik vond het heel fijn hoe ik werd ontvangen bij jou thuis. Ik vond het best spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar je legde alles heel duidelijk en rustig uit en nam echt de tijd voor me. Hierdoor ging ik er heel relaxed in. Ook de meditatie van tevoren vond ik heel fijn. Tijdens de trauma release kwam er zoveel los in m’n lichaam, je begeleiding hierin was echt heel fijn. Ik voelde me hierdoor heel veilig om me hierin los te laten gaan. Wat ik voelde tijdens de trauma release is iets wat ik zo lastig onder woorden kan brengen, omdat het zo bijzonder was. Het ging zo diep en ik kon een bepaald deel van mezelf raken, waarvan ik wist dat het ergens zat, maar ik hier zelf niet bij kon komen. Door jouw coaching hierin, kon ik dit gevoel helemaal aangaan en hier ben je echt heel dankbaar voor!! Na de trauma release voelde ik zo’n opluchting, dit was zo bijzonder om mee te maken. Ook hier was er zoveel ruimte om m’n ervaringen met je te delen en voelde ik me hierin heel veilig bij je. Ik vind het echt heel bijzonder wat er is gebeurt en hoe jij dit doet. Nogmaals heel erg bedankt!

Trauma Release sessie


Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.

Ademcoach sessie


Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.

Ademcoach sessie


Ik heb een hele fijne reiki behandeling gehad bij Cato. Ik was op dat moment zwanger dus was dit een bijzondere ervaring, omdat wij natuurlijk met z'n tweeën zijn. Cato kon duidelijk verschil voelen in energie. Ook kon ik niet heel makkelijk meer op mij rug liggen maar daar werd heel fijn rekening mee gehouden en ik kon verschillende houdingen aannemen die wel comfortabel waren. Cato is een warme en lieve meid die je gelijk op je gemak stelt. Ze verteld van tevoren heel duidelijk wat ze gaat doen en luistert naar je wensen. Na mijn bevalling kom ik graag bij haar terug.

Reikibehandeling voor zwangerschap


De reiki sessie bij Cato was super fijn! Ondanks dat ik die dag heel moe aankwam verliet ik de ruimte met een ontspannen, uitgerust en warm gevoel. Cato is erg geduldig en er heerst een goeie sfeer in de ruimte.

Reikibehandeling en 1:1 meditatie


Ik was bij Cato omdat ik wilde onderzoeken of reiki iets voor mij kon zijn. Ik kan nogal druk in mijn hoofd zijn, ben vaak gestresst en veel bezig met de toekomst. Allereerst, Cato is een heel fijn en mooi mens. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en luistert echt naar je, zonder oordeel! Om te aarden zijn we begonnen met een meditatie van 15 minuten waarin Cato mij met haar stem begeleidde. Er was een rustgevend muziekje op de achtergrond en het rook heerlijk om mij heen. Vervolgens heeft Cato mij een reiki behandeling van 45 minuten gegeven. Ik voelde mij tijdens de behandeling heel ontspannen en Cato nam echt de tijd voor mij. Na afloop ervaarde ik heel veel liefde, dankbaarheid en rust in mijn hoofd. Ook de dagen erna merkte ik nog effecten van de behandeling, zo liet mijn lichaam veel afvalstoffen los, voelde ik mij in balans, ervaarde ik veel positiviteit en leefde ik meer in het moment. Ik kan het iedereen aanraden die even wil ontspannen, meer in verbinding wil staan met zijn lichaam en meer in het moment wil leren leven!

Reikibehandeling


Ongeveer een week geleden kreeg ik een reiki sessie van de lieve Cato.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, hoe ik er op zou reageren… maar ik ging er ontvankelijk in. Na een lekkere kop thee begonnen we met de behandeling. Ik kan je vertellen dat ik daarna hee-lee-maaal gesloopt was. Mentaal en fysiek voelde het alsof ik een marathon had gelopen maar tegelijkertijd voelde ik me grounded. Achteraf konden we allebei bevestigen waar er spanning zat er waar juist veel warmte en release. Het is een ervaring die ik moeilijk kan uitleggen….. Waar ik normaal een gestoord gedetailleerde uitleg kan geven lukte het mij nu niet. Heb ook een goed potje gejankt. Kortom, ervaar het zelf maar een keer. De zwaarte die een intensieve sport sessie kan wegnemen is fijn maar deze “deep cleaning” van negatieve energie is extra verhelderend. Ik ga zeker terug!

Reiki behandeling