Reviews

Ik heb een hele fijne reiki behandeling gehad bij Cato. Ik was op dat moment zwanger dus was dit een bijzondere ervaring, omdat wij natuurlijk met z'n tweeën zijn. Cato kon duidelijk verschil voelen in energie. Ook kon ik niet heel makkelijk meer op mij rug liggen maar daar werd heel fijn rekening mee gehouden en ik kon verschillende houdingen aannemen die wel comfortabel waren. Cato is een warme en lieve meid die je gelijk op je gemak stelt. Ze verteld van tevoren heel duidelijk wat ze gaat doen en luistert naar je wensen. Na mijn bevalling kom ik graag bij haar terug.

- Do

Reikibehandeling voor zwangerschap


De reiki sessie bij Cato was super fijn! Ondanks dat ik die dag heel moe aankwam verliet ik de ruimte met een ontspannen, uitgerust en warm gevoel. Cato is erg geduldig en er heerst een goeie sfeer in de ruimte.

- Mazarine

Reikibehandeling en 1:1 meditatie


 

Ik was bij Cato omdat ik wilde onderzoeken of reiki iets voor mij kon zijn. Ik kan nogal druk in mijn hoofd zijn, ben vaak gestresst en veel bezig met de toekomst. Allereerst, Cato is een heel fijn en mooi mens. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en luistert echt naar je, zonder oordeel! Om te aarden zijn we begonnen met een meditatie van 15 minuten waarin Cato mij met haar stem begeleidde. Er was een rustgevend muziekje op de achtergrond en het rook heerlijk om mij heen. Vervolgens heeft Cato mij een reiki behandeling van 45 minuten gegeven. Ik voelde mij tijdens de behandeling heel ontspannen en Cato nam echt de tijd voor mij. Na afloop ervaarde ik heel veel liefde, dankbaarheid en rust in mijn hoofd. Ook de dagen erna merkte ik nog effecten van de behandeling, zo liet mijn lichaam veel afvalstoffen los, voelde ik mij in balans, ervaarde ik veel positiviteit en leefde ik meer in het moment. Ik kan het iedereen aanraden die even wil ontspannen, meer in verbinding wil staan met zijn lichaam en meer in het moment wil leren leven!

~ Nina

Reikibehandeling


 

Ongeveer een week geleden kreeg ik een reiki sessie van de lieve Cato.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, hoe ik er op zou reageren… maar ik ging er ontvankelijk in. Na een lekkere kop thee begonnen we met de behandeling. Ik kan je vertellen dat ik daarna hee-lee-maaal gesloopt was. Mentaal en fysiek voelde het alsof ik een marathon had gelopen maar tegelijkertijd voelde ik me grounded. Achteraf konden we allebei bevestigen waar er spanning zat er waar juist veel warmte en release. Het is een ervaring die ik moeilijk kan uitleggen….. Waar ik normaal een gestoord gedetailleerde uitleg kan geven lukte het mij nu niet. Heb ook een goed potje gejankt. Kortom, ervaar het zelf maar een keer. De zwaarte die een intensieve sport sessie kan wegnemen is fijn maar deze “deep cleaning” van negatieve energie is extra verhelderend. Ik ga zeker terug!

- Sky

Reiki behandeling