Groepstraject - Ademwerk met Cacao

 

Bewandel jij het pad van bewustwording, maar voelt het soms eenzaam? Verlang je naar een plek waar je veilig jezelf mag omarmen en herkenning voelt in je verhaal?

In het november 2023 start dit unieke groepstraject van vier maanden waar samen helen in verbinding centraal staat.

Cacao & ademwerk begeleiden jou in dit proces en hebben een prachtige wijsheid die je helpen om dichterbij jezelf te komen. Dit traject is een reis om pure verbinding te maken met jezelf en anderen. Je wordt gedragen en gezien.

 

Voel je welkom.

Wil jij...

✮ ontdekken wat vrijheid voor jou betekent?

✮ (meer) zelfliefde en respect voor jezelf ontwikkelen?

✮ verbinding met jezelf en anderen maken?

✮ beter leren voelen wie jij bent en wat je grenzen zijn?

✮ in je kracht gaan staan en je hart gaan volgen?

✮ leven vanuit rust, ontspanning en kalmte?

 

Dan is dit groepstraject het voor jou!

 

 

Wat ga je doen?

In het najaar van 2023 ga je samen met gelijkgestemden een transformerend groepstraject aan. In dit traject kom je samen in zowel online- als offline (op locatie) sessies. Dit traject is een combinatie van ademwerk, cacao ceremonies, mindfulness oefeningen en spiegelwerk.

Samen in de groep creëer ik een veilige en ondersteunende space waarin je gaat, helen en transformeren.

 

Cacao is het krachtige medicijn van de liefde. Een eeuwenoud medicijn dat gezien wordt als een hartopener en zorgt voor een diepe verbinding. Samen geniet je van de zachte energie, opent het je hartgebied en voel je meer verbinding met het lichaam.

Ademwerk is een instrument voor persoonlijke groei en bewustwording. Het helpt je om in het hier en nu te leven, om meer in contact te staan met je eigen kracht en om een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen. 

Het stelt je in staat om bewust te worden van de spanningen in het lichaam, de beperkende overtuigingen in je geest en de emotionele bagage die je met je meedraagt. En dan, met de kracht van de adem, kun je die blokkades verminderen, transformeren en uiteindelijk oplossen. Ademwerk helpt je om het bewustzijn te verruimen en dichterbij je kern te komen. De kern diep verborgen in jouw onderbuik.

Mindfulness brengt meer bewustzijn en aandacht in het proces van ademwerk en cacao. Het is een aandachtstraining die je leert om je los te koppelen van de eindeloze gedachten en geeft je de keuzevrijheid om meer aanwezig te zijn in het moment.

Spiegelwerk is een fijne manier van verbinden met elkaar. Je luistert naar elkaars verhaal zonder oordeel, voelt veel herkenning in elkaars verhaal en begint jezelf te herkennen in de ander. Je leert zien dat wat jij bewondert in de ander, ook in jou zit.

 

De kracht van samen

Samen met anderen het proces aan gaan, versterkt je ervaring. Er is herkenning in elkaars verhaal, er wordt geluisterd zonder oordeel en je gaat samen de reis aan. Je komt opdagen voor jezelf, maar wordt gedragen door de groep. Zo magisch om te ervaren.

Voel jij je geroepen om je te verbinden met anderen en tegelijkertijd dichterbij jezelf te komen?

Tijdens het traject voel je de support van elkaar, terwijl je elke sessie een dieper transformatieproces aangaat. De magische combinatie van de adem en cacao versterken je reis. Dit is jouw uitnodiging om onderdeel te worden van een community die jou draagt door je proces om bewuster te gaan leven. Er is plek voor 6 deelnemers.

Je gaat de commitment aan met jezelf en met de groep. Je support elkaar en voelt veel herkenning in ieder zijn of haar verhaal. Je voelt je gedragen en bent niet alleen. In een groep komt dit gevoel echt tot zijn recht, omdat je letterlijk met elkaar het proces aangaat. Samen groeien versterkt je ervaring.


Laagje voor laagje

Met elke ademhaling kom je dichter bij je kern, bij wat je werkelijk verlangt en wat je blokkeert om te groeien.

Ik begeleid je in dit proces en nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Er komt steeds meer zuurstof in het lichaam, de beperkte ademgebieden worden geopend, je bindweefsel wordt soepeler en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. 

Na een sessie ervaar je opluchting, meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.


Ben jij dit?

✮ Je gaat vaak over je grenzen heen

✮ Je ervaart stress, vermoeidheid, overspannenheid of burn-outverschijnselen.

✮ Je hebt moeite met emoties voelen of kan ze niet beheersen

✮ Je weet niet goed meer wie je bent en loopt vast in het leven.

Stelt jezelf de vragen: Is dit het nou? Wie ben ik?

✮ Je zoekt al een tijdje naar een verdieping in je persoonlijke ontwikkeling, alleen maar praten is niet genoeg.

✮ Je verlangt naar een safe space waar je wordt gedragen en gezien door anderen

 

 


Waarom een traject?

Met ademwerk geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te verbeteren, emoties te verwerken of trauma’s op te lossen in het lichaam.

 

In een traject maak je een diepe reis door het onderbewustzijn.

Ik geloof niet in 'quick fix'. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd aan een helende reis met jezelf en activeer je het zelfhelende vermogen van het lichaam. Na dit traject heb je genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk in je leven te integreren.

 

Samenwerking van Verbonden Ademhaling en Cacao

Cacao en ademwerk is een zachte, maar toch krachtige samenwerking. Cacao opent het hart en geeft meer activatie in het lijf, en de adem creëert ruimte en opent het onderbewustzijn. Samen bewegen zij transformerend door het lichaam en begeleiden je in het toelaten, doorvoelen en loslaten.

 

Voordelen van Verbonden Ademhaling

 1. Stressvermindering: Verbonden ademhaling activeert het parasympathische zenuwstelsel, wat leidt tot een diepe staat van ontspanning en stressvermindering.

 2. Emotionele verwerking: Deze ademhalingstechniek helpt bij het loslaten van opgekropte emoties en trauma's, wat leidt tot emotionele bevrijding en heling.

 3. Verhoogd bewustzijn: Bewuste ademhaling brengt je in het huidige moment, waardoor je meer bewust wordt van je gedachten, gevoelens en fysieke gewaarwordingen.

 4. Energieboost: Verbonden ademhaling verhoogt je energielevels, omdat het zuurstofrijk bloed door je lichaam laat stromen en je een gevoel van vitaliteit geeft.

 5. Diepere meditatie: Door de focus op de ademhaling kom je gemakkelijker in een diepe meditatieve staat, wat leidt tot helderheid en innerlijke rust.

 


Praktische informatie & investering

Hoe zit dit traject in elkaar?

 • Intake 
  • Wat is je intentie, hulpvraag of reden van komst?
 • Opening Cacao Ceremonie - intentie & verbinding
 • 3 Online sessie
  • Vanuit het comfort van je eigen ruimte kom je 1x per maand samen.  Verschillende thema’s met cacao, mindfulness oefeningen, ontspannende ademsessies, deelrondes of movements.
 • 2 Cacao & Breathwork ceremonies 
  • We komen samen op een serene locatie, waar de energie van de groep en de kracht van de omgeving elkaar versterken. Dit creëert een veilige en inspirerende ruimte voor diepgaande transformatie.
 • Afsluitende Day Retreat - Stap in je kracht
  • Adem & ijsbad workshop
  • Afsluitend krachtritueel
  • Hoe kijk je terug op je 3 maanden reis en wat neem je mee?
 • Connect & Reflect terugkomdag
  • Drie maanden na de afsluitende day retreat kom je weer samen om met elkaar te verbinden, je reis tot nu toe te delen en een verbonden ademreis te maken. Deze dag helpt je er aan te herinneren dat de adem altijd bij je is en de groep je blijft ondersteunen in je proces, no matter what!

Extra:

 • Een werkboek met ademoefeningen en thuisopdrachten
 • Een whatsappgroep met alle deelnemers en Cato
 • Ceremoniële Cacao voor thuis

 

Inbegrepen bij elke live sessie:

Thee of water, samengestelde muziek, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, snacks, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

Inbegrepen bij elke online sessie:

Meditatie, ademsessie thuis, oefeningen in groepjes, deelronde en vragen stellen.

 

Investering

 

Betalen in 1 keer:

€ 666,- excl. 21% btw

Betalen in 2 keer:

€ 666,- + € 60,- administratiekosten = € 726,- excl. 21% btw 

 • deel 1 € 450,-
 • deel 2 € 276,-

 

Laten vergoeden door je werkgever

Veel bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten, persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Informeer bij jouw werkgever of coaching daaronder valt.

Mocht je ondernemer zijn, dan kan ik een factuur voor je opstellen.

 

 Data traject

Kennismaking groep digitaal

9 november 2023 - 19:30-20:30

1e live sessie - Opening Cacao Ceremonie

Zondag 19 november 2023 - 13:00-16:30

1e online sessie - verbinding 

Dinsdag 28 november 2023 - 19:45-21:30

2e live sessie - Cacao & Breathwork 

Zondag 17 december 2023 - 13:00-16:30

2e online sessie - innerlijk kind

Donderdag 4 januari 2024 - 19:45-21:30

3e live sessie - Cacao & Breathwork

Zondag 14 januari 2024 - 13:00-16:30

3e online sessie - kwetsbaarheid

Dinsdag 30 januari 2024 - 19:45-21:30

Day Retreat - Afsluitend krachtritueel

17 februari 2024 - 11:00-16:00

------------------

Connect & Reflect ceremonie

Zaterdag 18 mei 2024 - 13:00 - 16:30


Wat anderen delen

 

 

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan