Gentle Cacao Journey

Deze sessie is zowel 1 op 1 als in duo sessies te boeken.

Verlang jij naar een moment voor jezelf om te landen in je lichaam en ruimte te creëren voor wat er in jou leeft? Wil jij meer in contact komen met je innerlijke stem? This is the safe space for you!

Deze sessie begeleidt je om uit de automatische piloot te stappen, te reflecteren, je hart weer te openen en ruimte te maken voor wat er in je lichaam en geest leeft. Cacao is een eeuwenoud plantmedicijn en biedt als het ware een helikopterview, waardoor je helder voelt, ziet, ruikt en ervaart wat nu nodig is.

 

De zachte kracht in jou

Tijdens deze sessie draait het om verbinding maken met jezelf. Je vertraagt en staat jezelf toe diep te luisteren naar je emoties, gevoelens en diepste verlangens. Van continu denken en doen, naar gewoon Zijn. Deze sessie begeleidt jou om weer te zakken in je lichaam en te verbinden met de diepere lagen in jezelf. Cacao opent je hart en draagt je in deze sessie door je proces heen. Na deze sessie voel je letterlijk ruimte en weet je weer helder wat je volgende stappen mogen zijn, omdat je de zachte kracht in jezelf hebt (her-)ontdekt.

 

Wat kan je verwachten

Een sessie van ongeveer 2.5 uur waar je allereerst aankomt en het gesprek met mij aangaat. We bespreken je hulpvraag en ik begeleid jou om dit vanuit een nieuw perspectief te zien. We onderzoeken waar het stagneert, wat jij nodig hebt om weer verder te komen en maken het onderbewuste, bewust. Dit gesprek is de fundering voor jouw Cacao Ceremonie.

Deze sessie geef ik op het moment zelf vorm, want ik voel graag aan wat jij nodig hebt op dat moment. Elke behoefte is anders en daarom dat ik daar in deze sessie ruimte voor geef. Het zal een rijk gevulde Cacao Ceremonie zijn, waar het volgende voorbij kan komen: een meditatie, ademoefeningen, schrijfopdrachten, intentiekaarten, coaching, gedicht, Reiki, een integratiefase en sound healing. De vorm zal ik op het moment zelf aanvoelen.

Ook een duo sessie mogelijk!Wil jij....

 

♡ meer in contact komen met jezelf?

♡ weer helder voelen waarom je doet wat je doet?

♡ een moment hebben voor jezelf om even te stoppen met streven en ruimte maken voor wat er in jou leeft?

♡ je weer vrijer voelen in je lichaam?

♡ je gevoel leren uiten en oordeelloos gehoord worden?

♡ weer leren vertrouwen op je zachte stem?

 

Dan is deze sessie iets voor jou! 

 

Bewust kiezen voor jezelf!

Laat je onderdompelen in de liefdevolle kracht van Spirit Cacao en open in een veilige setting je hart.

Op deze plek wordt niets van je verwacht, mag je precies zijn wie je werkelijk bent en is alles welkom. Alles mag er zijn. Je openen is spannend. Jezelf laten zien kan nieuw voelen. Het kan voelen als iets wat niet hoort. En weetje lief mens, dat is helemaal oké. Al die gevoelens mogen er zijn.

Om te kiezen voor jezelf kan weerstand loskomen, maar eenmaal daardoorheen ben je vrij. Vrij om te zijn wie je bent! 


Wat anderen delen

 


Cacao Ceremonie

Samen drinken we Cacao en verbinden we op diep niveau. Het opent je hart, de connectie met je lijf en je bent in staat om op een dieper level met elkaar de verbinden.

Het hartopenend medicijn.

Pure Cacao drinken in een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Equador) en is afkomstig van de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn - Theobroma wat food of the gods betekent). Je stapt even uit het hoofd en in het lichaam. Cacao wordt gezien als medicijn dat ons helpt te helen en te transformeren.

 

Stoffen in cacao

  • Cacao beschermt ons hart- en vaatstelsel. Onze bloedvaten worden letterlijk wijder, waardoor de doorbloeding verhoogt van ons lichaam, inclusief onze hersenen. Het bloed stroomt zuiverder door ons lichaam. De bloeddruk en cholesterol daalt en je kan meer verbinding voelen met je lijf.
  • Het bevat enorm veel antioxidanten (flavonoïde) en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom. Dit heeft ons lichaam hard nodig en draagt bij aan onze gezondheid. Door het hoge level aan antioxidanten wordt de bloeddruk verlaagd, de magnesium helpt bij het ontspannen van de spieren en weefsels en het ijzer en zink brengt de bloedsuikerspiegel en cholesterol in balans. Antioxidanten zijn boosters voor ons immuunsysteem en een goed immuunsysteem beschermt ons tegen allerlei ziektes (o.a. diverse hart en vaatziektes).
  • Cacao bevat ook Theobromine – een stof waarvan ons brein en lichaam wordt gestimuleerd. Het hart wordt gestimuleerd, de bloedvaten verwijden en de bloeddruk verlaagt. Theobromine geeft het lichaam lange en zachte energie die het kan behouden zonder een "crash" te ervaren op een later moment (zoals koffie).
  • Naast lichamelijke gemakken heeft cacao ook een werking op onze gemoedstoestand. Het is namelijk in staat om de endorfine van het lichaam te regelen. Endorfine geeft ons aangenaam gevoel, een gevoel van voldoening en bevrediging.
  • Om verwarring te voorkomen: cacao heeft niet hetzelfde effect als (verslavende) genotsmiddelen die mogelijk schadelijk voor lichaam en geest kunnen zijn. Cacao is volledig natuurlijk en is niet schadelijk. 

Jouw liefdevolle investering

 

Privé sessie van ongeveer 2.5 uur

t.w.v. € 166,- incl. btw

 

Duo sessie van ongeveer 2.5 uur

Samen met je vriend, vriendin, partner, dochter, zoon etc.

t.w.v. € 199,- incl. btw

 

 

Inbegrepen bij de sessie:

Thee of water, coaching, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, cacao ceremonie, reiki behandeling, sound healing en op maat gemaakte indeling.

 

Laten vergoeden door je werkgever

Het is mogelijk dit traject te laten vergoeden door jouw werkgever. Veel organisaties en bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten, persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Informeer bij jouw werkgever of coaching daaronder valt en laat mij dit weten. Ik maak een factuur voor hen.

Ben jij ondernemer?

Mocht je ondernemer zijn, dan kan ik een factuur voor je opstellen. Deze kosten kan je afschrijven bij de belastingdienst.