Day Retreat - Inner Flow

Zaterdag 17 augustus

Wanneer had jij voor het laatst een dag helemaal voor jezelf?

Een fijne dag speciaal voor jou om te vertragen, te verzachten, te verstillen en thuis te komen bij jezelf. In jouw zachte kracht. Geniet van een dag gevuld met Yin Yoga, Flow dans in de natuur, een Cacao Ceremonie om het hart te openen, een diepe verbonden ademreis met sound healing journey en tussendoor een heerlijk verzorgde lunch.

 

Voel jij dat het tijd is om

Je emoties te doorvoelen?

Ruimte te maken in je lichaam?

De energie weer in jezelf te voelen stromen?

 

Geniet van deze dag om helderheid te ontvangen, te verbinden met jezelf, het hart te openen en een innerlijke reis te maken. Deze transformerende dag helpt je uit de mind te stappen en maakt ruimte vrij voor het loslaten van onopgeloste, vastzittende energieën en emoties.

Dit creëert ruimte voor creativiteit, zelfreflectie en persoonlijke groei; je ervaart een diepere verbinding met je hart en voelt je thuis bij jezelf!

Zeg je ja tegen deze dag?

 


Wil jij....

♡ je hart openen in een veilige ruimte en je gedragen voelen?

♡ meer in contact komen met je innerlijke kracht?

♡ je weer vrij voelen in je lichaam?

♡ jezelf leren omarmen?

♡ leren vertrouwen op je zachte stem?


Dan is deze Inner Flow Day Retreat iets voor jou!

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze dag?

▪︎ Opening Circle

▪︎ Hart openende Cacao Ceremonie

▪︎ Hart Chakra Yin Yoga

▪︎ Gezonde vegetarische lunch

▪︎ Flow Dans in het gras

▪︎ Verbonden ademsessie

▪︎ Soundhealing middels sjamanitsche instrumenten, klankschalen en zang

▪︎ Closing Circle

 

We starten deze dag samen in een opening circle, gevolgd door een Cacao Ceremonie, waarbij we de sacred cacao drinken om ons hart te openen en ons voor te bereiden op de innerlijke reis die voor ons ligt. Vervolgens word je begeleid in een zachte Yin Yoga les met als thema het hart chakra, om het hart nog verder te openen.

Na de ceremonie en de Yin Yoga genieten we van een heerlijke lunch in de natuur, als het weer het toelaat. In de middag laten we ons leiden door Flow Dans, waarbij we ons laten meevoeren op de ritmes van de natuur en ons lichaam vrij laten bewegen. Deze expressieve dansvorm helpt om de energie te laten stromen en ons opnieuw te verbinden met onze natuurlijke staat van zijn; zachtheid en flow.

Na deze flow dans duiken we dieper in onszelf met Verbonden Adem, een krachtige, helende manier om vastzittende emoties los te laten en innerlijke rust te bevorderen. Terwijl we verbonden zijn met onze adem, nodigen we de energie van de natuur uit om ons te ondersteunen in onze reis naar innerlijke flow.

De Bronhoeve, te midden van de rustgevende natuur, biedt de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen. Omringd door bomen, frisse lucht en rustgevende geluiden van de natuur, nodigen we je uit om jezelf onder te dompelen in deze prachtige ervaring en te genieten van een dag vol ontspanning, verbinding en innerlijke groei.

 


Wat anderen zeggen over onze events


Cacao Ceremonie

Cacao wordt al eeuwenlang door Inheemse volkeren gedroken als heilig hartmedicijn. Met het hart als poort naar de Kosmos kan er in ceremonie een innerlijke reis worden gemaakt waarbij drie werelden met elkaar in verbinding worden gebracht: de bovenwereld (mind), de middenwereld (hart) & de onderwereld (emotie).

Het hartopenende medicijn.

Het drinken van cacao tijdens een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Ecuador) en vindt zijn oorsprong bij de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn: Theobroma betekent voedsel van de goden). Je stapt uit het hoofd en in het lichaam. Het is een medicijn dat ons helpt te genezen en te transformeren.

Yin Yoga

Tijdens de Yin Yoga houdingen, gericht op het openen van het hart, zak je steeds dieper in het lichaam De cacao werkt als een zachte gids, waardoor je hart zich opent voor compassie en liefdevolle acceptatie, terwijl de Yin Yoga houdingen de energie van het hartchakra in balans brengen en versterken.

Deze samenwerking van cacao en Yin Yoga bevordert niet alleen fysieke ontspanning en flexibiliteit, maar opent ook de poort naar emotionele heling en spirituele groei. Het biedt een ruimte voor zelfliefde, vergeving en het loslaten van emotionele blokkades, waardoor je dichter bij jezelf komt. Dit biedt een helende voorbereiding op de verbonden ademreis die we in de middag gaan maken.

De verbonden adem

De verbonden adem is een prachtige manier om in contact te komen met je lichaam en weer volledig te gaan voelen. Deze sessie helpt je om bewust te worden van je ademhaling. In het dagelijkse leven passen we onze adem zo aan om niet te hoeven voelen, wat zorgt voor stress, paniek, angst, beknelling en gejaagdheid. Deze vorm van ademhalen leert jou om weer alle ademruimte in te nemen en vrijer te ademen.

Het is een hele effectieve en veilige manier om adempatronen te herstellen en het energieniveau van het lichaam te verhogen. Ook kom je letterlijk dichterbij jezelf. Je ademt alle ruimte in, waardoor naast emoties en spanning, ook kracht en vertrouwen loskomt. Deze vorm van ademen brengt je weer in je kracht en opent de liefde en dankbaarheid in jezelf.

 

Ademwerk in een groep is heel krachtig en transformerend. Je ervaart tijdens de reis de energie van de groep en ondersteunt elkaars proces. De kracht van samen!

Ervaring van anderen

 


Praktisch

▪︎ Datum: zaterdag 17 augustus 2024

▪︎ Tijd: 10:00-17:00 uur

▪︎ Jouw liefdevolle investering

Solo tickets:

tot en met 30 juni - € 130,-

na 30 juni - € 144,- 

Duo tickets:

tot en met 30 juni - € 240,- (120 euro p.p.)

na 30 juni - € 276,- (138 euro p.p.)

 

▪︎ Wat is inbegrepen in deze prijs?

Yin Yoga les, Cacao Ceremonie, vegetarische lunch, Flow Dans, Connected Breathwork, ademcoaching, Sound Healing, integratie, healthy snack, thee/water, waardevolle inzichten.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen, indien op voorhand doorgegeven.

▪︎ Locatie:

Ossenwaard 14
3945 PG Cothen

 

De Bronhoeve is gelegen in het buitengebied van Cothen. Vlakbij Doorn, Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijn. Met de auto is het ongeveer 25 minuten rijden vanaf Utrecht. Je bent dan meteen in het landelijke gebied.


DOOR WIE?

 

Mijn naam is Cato, ik ben 28 jaren jong en woon in Den Haag, de mooie stad achter de duinen.

Geniet van Zijn is de veilige ruimte voor jou om de authentieke delen in jezelf te her-ontdekken en om veilig toe te laten wat er in jou leeft, zodat het jou vervolgens los laat. Het is mijn missie om de wereld weer te laten ervaren wat het is om een puur mens te zijn. Met Geniet van Zijn neem ik je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Om vrijer en grootser te leven.
Samen met mij mag jij geconditioneerde overtuigingen, onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen, negatieve gedachten toelaten, verwerken en ontladen.
Mijn werkwijze is een combinatie van ademcoaching, Body Remembers Trauma Therapy, mindfulness coaching, cacao ceremonies en retreats.
Voel je welkom!

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Tessa Aloysia Edmee, geboren en getogen in Rotterdam, NL. Ik verwelkom jou in mijn ruimte, waarin ik je meeneem op een reis door zowel mijn eigen processen als die van jou en waarin ik met alle liefde mijn hartmedicijn met jou deel. 

Naast mijn reguliere baan sta ik met veel passie en liefde in dienst van anderen als Ademcoach en spaceholder tijdens Cacao ceremonies. Dit doe ik met alle liefde die ik bezit, waarbij ik jou help te herinneren aan je eigen centrum, waarde en kracht. Ik sta je bij in jouw ontdekkingstocht naar jezelf.  Mijn uitgangspunt is altijd het persoonlijke proces, persoonlijke doelen en het activeren van het zelfhelende vermogen. Jij leidt, ik volg. 

https://www.tealedra.com