Ademcirkel in Den Haag

25 oktober & 7 november

 

Heb jij behoefte aan meer rust? Wil jij stress in je leven verminderen, beter leren omgaan met alle emoties en leren voelen? Voel jij je uit balans of onrustig? Of gewoon benieuwd naar de kracht van de adem?

Op deze avond maak je een diepe reis met behulp van de Verbonden Ademhaling en activeer je het zelfhelend vermogen.

Dit ben jij

❥ Je wilt weer in je kracht gaan staan

❥ Je ervaart vaak piekerende gedachten, angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om te verbinden met je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je wilt naar je gevoel gaan luisteren en alles ruimte geven

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Ervaar de kracht van ademwerk

Voel je welkom tijdens de maandelijkse ademcirkel in Scheveningen, Den Haag. Deze ademcirkel is geschikt voor iedereen, er is geen ervaring nodig. 

Op deze avond maak je een transformerende reis met behulp van de Verbonden Ademhaling en activeer je het zelfhelend vermogen. Het is een prachtige methode om in contact te komen met je lichaam en weer volledig te gaan voelen. Deze sessie helpt je om bewust te worden van je adem. In het dagelijkse leven passen we onze adem zo aan om niet te hoeven voelen, wat zorgt voor stress, paniek, angst, beknelling en gejaagdheid. Deze vorm van ademhalen leert jou om weer alle ademruimte in te nemen en vrijer te ademen.

Het is een hele effectieve en veilige methode om adempatronen te herstellen en het energieniveau van het lichaam te verhogen. Ook kom je letterlijk dichterbij jezelf. Je ademt alle ruimte in, waardoor naast emoties en spanning, ook kracht en vertrouwen loskomt. Deze vorm van ademen brengt je weer in je kracht en opent de liefde en dankbaarheid in jezelf.

 

Ademwerk in een groep is heel krachtig en transformerend. Je ervaart tijdens de reis de energie van de groep en ondersteunt elkaars proces. De kracht van samen!

 

Door bewust te ademen vergroot je het bewustzijn in het lichaam.

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en ontspannen te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Er komt steeds meer zuurstof in het lichaam, de beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. Het mag eindelijk verwerkt en opgelost worden.

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

 

Wat brengt een ademcirkel jou?

 

Het opent de beperkte ademgebieden

❥ Het verhoogt je energieniveau

❥ Je opent de zachtheid en liefde naar jezelf en anderen

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 

Verander je adem, verander je leven

Ik moedig je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Daarom is het ook mogelijk om een bundelpakket te kopen, zodat je gecommitteerd bent om elke maand te komen ademen.

 

 

Jouw investering: € 45,-

 

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Locatie: Keizerstraat 40 B in Scheveningen

Upcoming data:

25 oktober

7 november

 

"Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers"

Deze cirkels zijn met maximaal 6 personen.

Wat anderen delen over de ademcirkel

Heel veel dank voor gisteravond! Ik vond het echt geweldig, heel waardevol. Jouw begeleiding en duidelijke uitleg vond ik ook heel fijn. Je kunt dit echt ontzettend goed!

Het lijkt me iets fijns om elke maand te doen. Dat lijkt me heel goed om steeds meer los te laten, meer bewustzijn in mijn lichaam te krijgen en ook de maandelijkse stress te ontladen en zo wat relaxter in het leven te staan.

~

Bedankt voor de fijne reis die ik onder jouw veilige en liefdevolle begeleiding heb mogen maken. Ik kom zeker snel weer terug. 
De avond klopte gewoon, de locatie, de groep, jouw aanwezigheid en verzorging en natuurlijk de mooie kaart die ik getrokken had. Het voelde helemaal als een cirkel. 
~

Mijn eerste sessie bij Cato was erg bijzonder, onverwacht ongelofelijk, en heeft tot nu toe een blijvend positief effect.

Tijdens de sessie vroeg ze me wat anders te liggen en ademen, me te verzekeren dat het veilig was om te ademen en me uit te nodigen om mijn hart te openen.

Wat volgde was een reeks van gedachtes, herinneringen, emoties en uiteindelijk nieuwe inzichten in mijn relaties en prioriteiten. Ik ervaarde en beleefde hoe mijn gedrag en prioriteiten niet volledig in lijn waren met wat ik echt belangrijk vind, wie ik ben en wie ik lief heb. Ook begon ik beter te begrijpen waar dit vandaan kwam.

Vervolgens ben ik opnieuw gaan kijken naar de balans van mijn rollen als echtgenoot, vader, broodwinner en individu met eigen ambities en behoeftes.
Zowel ik als het hele gezin is dankbaar voor de ervaring en de verandering die het heeft mee gebracht :)

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • PTSS
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Gebruik medicatie voor angst, depressie, ADD- en OCD-medicijnen, enz.
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Praktische informatie & tarief

Tijdens de cirkel behandelen we de bewust verbonden ademhaling.

 

Tijdens deze cirkel begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

 

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

 

Het tarief voor deze cirkel is € 50,00 en duurt ongeveer 2 uur.