De ademcirkels in Den Haag

Woensdag 5 juli

 

Wil jij in je kracht gaan staan en op een veilige manier ontdekken hoe je spanning en stress kan loslaten?

Voel jij je uit balans of onrustig? Of gewoon benieuwd naar de kracht van de adem?

Op deze avond maak je een transformerende reis met behulp van de Verbonden Ademhaling en activeer je het zelfhelend vermogen.

Dit ben jij

❥ Je wilt weer in je kracht gaan staan

❥ Je ervaart vaak piekerende gedachten, angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om te verbinden met je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je wilt naar je gevoel gaan luisteren en alles ruimte geven

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Ervaar de kracht van ademwerk

Voel je welkom tijdens de maandelijkse ademcirkel in Scheveningen, Den Haag. Deze ademcirkel is geschikt voor iedereen, er is geen ervaring nodig. 

Op deze avond maak je een transformerende reis met behulp van de Verbonden Ademhaling en activeer je het zelfhelend vermogen. Het is een prachtige methode om in contact te komen met je lichaam en weer volledig te gaan voelen. Deze sessie helpt je om bewust te worden van je adem. In het dagelijkse leven passen we onze adem zo aan om niet te hoeven voelen, wat zorgt voor stress, paniek, angst, beknelling en gejaagdheid. Deze vorm van ademhalen leert jou om weer alle ademruimte in te nemen en vrijer te ademen.

Het is een hele effectieve en veilige methode om adempatronen te herstellen en het energieniveau van het lichaam te verhogen. Ook kom je letterlijk dichterbij jezelf. Je ademt alle ruimte in, waardoor naast emoties en spanning, ook kracht en vertrouwen loskomt. Deze vorm van ademen brengt je weer in je kracht en opent de liefde en dankbaarheid in jezelf.

 

Ademwerk in een groep is heel krachtig en transformerend. Je ervaart tijdens de reis de energie van de groep en ondersteunt elkaars proces. De kracht van samen!

 

Door bewust te ademen vergroot je het bewustzijn in het lichaam.

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en ontspannen te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Er komt steeds meer zuurstof in het lichaam, de beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. Het mag eindelijk verwerkt en opgelost worden.

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

 

Wat brengt een ademcirkel jou?

 

Het opent de beperkte ademgebieden

❥ Het verhoogt je energieniveau

❥ Je opent de zachtheid en liefde naar jezelf en anderen

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 

Verander je adem, verander je leven

Ik moedig je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Daarom is het ook mogelijk om een bundelpakket te kopen, zodat je gecommitteerd bent om elke maand te komen ademen.

 

 

Jouw investering: € 45,-

 

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Locatie: Keizerstraat 40 B in Scheveningen

 

"Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers"

Data ademcirkels

Deze cirkels zijn met maximaal 6 personen.

Wat anderen delen over de ademcirkel

Heel veel dank voor gisteravond! Ik vond het echt geweldig, heel waardevol. Jouw begeleiding en duidelijke uitleg vond ik ook heel fijn. Je kunt dit echt ontzettend goed!

Het lijkt me iets fijns om elke maand te doen. Dat lijkt me heel goed om steeds meer los te laten, meer bewustzijn in mijn lichaam te krijgen en ook de maandelijkse stress te ontladen en zo wat relaxter in het leven te staan.

~

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.
~

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!!!

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • PTSS
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Gebruik medicatie voor angst, depressie, ADD- en OCD-medicijnen, enz.
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Praktische informatie & tarief

Tijdens de cirkel behandelen we de bewust verbonden ademhaling.

 

Tijdens deze cirkel begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

 

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

 

Het tarief voor deze cirkel is € 40,00 en duurt ongeveer 2 uur.