Cacao & Breathwork op het strand

Zondag 2 juli

10:00 - 12:00 uur

**Bij slecht weer wordt deze sessie binnen gegeven!

Ervaar de kracht van het strand

Het strand is de plek waar ik mij vrij voel. Er hangt een vredige energie en je hoeft even niets. De wind duwt je zachtjes, de zee komt en gaat en jij mag gewoon Zijn. Op deze magische plek wil ik jou de kracht van ademwerk en spirit cacao laten ervaren. Op het strand maken we een reis naar binnen en omarmen we de stilte. Een krachtige sessie om de verbinding met jezelf te versterken en je weer op te laden.

Aan het eind van de sessie is het mogelijk om een duik te nemen in de zee. Bewust aanwezig bij de adem nemen we een frisse duik. Voel je niet verplicht om het te doen.

 

Deze cirkel is geschikt voor iedereen, er is geen ervaring nodig.

Cacao

Cacao opent je hart, bekrachtigd het vertrouwen en heelt diepe wonden. Het is een prachtig plantmedicijn en daarom deel ik dit graag met jou. Cacao is het krachtige medicijn van de liefde. Een eeuwenoud medicijn dat gezien wordt als een hartopener en zorgt voor een diepe verbinding. Transformeer, verzacht, laat toe en open.

 

Ademcoaching

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en diep te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Er komt steeds meer zuurstof in het lichaam, de beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties en stress losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. Het mag eindelijk verwerkt en opgelost worden.

Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

 

Jouw investering: € 25,-

Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Locatie:  Zuiderstrand, Strandslag 11 ( rechts van Strandpaviljoen Zuid)

 

Wat anderen delen over de ademcirkel

Heel veel dank voor gisteravond! Ik vond het echt geweldig, heel waardevol. Jouw begeleiding en duidelijke uitleg vond ik ook heel fijn. Je kunt dit echt ontzettend goed!

Het lijkt me iets fijns om elke maand te doen. Dat lijkt me heel goed om steeds meer los te laten, meer bewustzijn in mijn lichaam te krijgen en ook de maandelijkse stress te ontladen en zo wat relaxter in het leven te staan.

~

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.
~

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!!!

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Zwanger
 • PTSS
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Gebruik medicatie voor angst, depressie, ADD- en OCD-medicijnen, enz.
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Praktische informatie & tarief

Bij slecht weer geld terug!

Tijdens de cirkel oefenen we de hartcoherenite & bewust verbonden ademhaling.

Tijdens deze cirkel begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

Het tarief voor deze cirkel is € 25,00 en duurt ongeveer 2 uur.