Cacao & Breathwork - Sound Journey

Zondag 30 juni in Den Haag

 

Voel jij dat het tijd is om

je emoties te leren kennen en te doorvoelen?

ruimte te maken in je lichaam?

de energie weer in jezelf te laten stromen?

 

​Neem jezelf mee op reis tijdens deze zachte ceremonie voor het openen van het hart met cacao, een eeuwenoud plantmedicijn, verbonden ademwerk en sound healing om helderheid te ontvangen, stress te ontladen en weer te verbinden met jezelf. Deze ceremonie begeleidt je buiten de mind te stappen en maakt ruimte vrij voor het loslaten van onopgeloste, vastzittende energieën en emoties.

 

Zeg je ja tegen deze ceremonie?

 

Terwijl je ademt, zak je steeds dieper in je lichaam en begeleidt de zachte energie van cacao je om weer thuis te komen bij jezelf.

𝘌𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘯𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘳𝘦𝘪𝘴 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘫𝘦 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘪𝘯 𝘱𝘶𝘶𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘰𝘯𝘵-𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 & 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘷𝘰𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘪𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨 𝘩𝘦𝘣𝘵.

Tijdens deze ceremonie geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te versterken, emoties te verwerken of trauma’s in het lichaam op te lossen. Ademwerk is transformerend. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Tijdens de integratie wordt er door ons gezongen en spelen we instrumenten zoals klankschalen, de drum, handpan en koshi's. Deze prachtige klanken verdiepen je reis naar binnen.

 

May the Heart of the Sky be in my heart.
May my heart be in the Heart of the Earth.
May the Heart of the Earth be in my heart.
May my heart be in the Heart of the Sky.


Wil jij....

♡ je hart openen in een veilige ruimte en je gedragen voelen?

♡ meer in contact komen met je innerlijke kracht?

♡ je weer vrij voelen in je lichaam?

♡ jezelf leren omarmen?

♡ leren vertrouwen op je zachte stem?


Dan is deze Cacao & Breathwork Ceremonie iets voor jou!


Cacao Ceremonie

Cacao wordt al eeuwenlang door Inheemse volkeren gedroken als heilig hartmedicijn. Met het hart als poort naar de Kosmos kan er in ceremonie een innerlijke reis worden gemaakt waarbij drie werelden met elkaar in verbinding worden gebracht: de bovenwereld (mind), de middenwereld (hart) & de onderwereld (emotie).

Het hartopenende medicijn.

Het drinken van cacao tijdens een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Ecuador) en vindt zijn oorsprong bij de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn: Theobroma betekent voedsel van de goden). Je stapt uit het hoofd en in het lichaam. Het is een medicijn dat ons helpt te genezen en te transformeren.

 

Verbonden Ademwerk

De verbonden adem leert jou om weer alle ademruimte in te nemen en vrijer te ademen. Het is een hele effectieve en veilige manier om adempatronen te herstellen en het energieniveau van het lichaam te verhogen.

Je komt letterlijk dichterbij jezelf. Je ademt alle ruimte in, waardoor naast emoties en spanning, ook kracht en vertrouwen loskomt. Deze vorm van ademen brengt je weer in je kracht en opent de liefde en dankbaarheid in jezelf.

 

Sound Healing Journey

Na de verbonden ademreis volgt een integratie. Dit is net zo belangrijk als het ademen zelf. Deze fase begeleidt het lichaam in het volledig overgeven en ontspannen na een actieve ademreis.

De integratie verdiepen wij met behulp van een Sound Healing Journey. Verschillende sjamanistische insturmenten worden bespeeld en er wordt gezongen door ons. Voorgaande deelnemers hebben deze integratie als geweldig en compleet ervaren.

 

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

  • Chronische hyperventilatie
  • Aandoeningen aan organen
  • Verslaving drugs en alcohol
  • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
  • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
  • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
  • Onlangs een operatie ondergaan
  • Zwanger (zachtere ademsessie mogelijk)

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Ervaring van anderen

 


Praktisch

Deze cirkel is volgeboekt. Reservelijst is mogelijk.

 

Datum: zondag 30 juni

Tijd: 15:00-18:00 uur

▪︎ Jouw liefdevolle investering:

Soloticket € 77,-

Duoticket € 145,- (72,50 euro p.p.)

▪︎ Wat is inbegrepen in deze prijs?

Cacao Ceremonie, Connected Breathing, ademcoaching, Sound Healing, integratie, snacks, waardevolle inzichten.

▪︎ Locatie:

Van Beverningkstraat 118, Den Haag


DOOR WIE?

 

Mijn naam is Cato, ik ben 28 jaren jong en woon in Den Haag, de mooie stad achter de duinen.

Geniet van Zijn is de veilige ruimte voor jou om de authentieke delen in jezelf te her-ontdekken en om veilig toe te laten wat er in jou leeft, zodat het jou vervolgens los laat. Het is mijn missie om de wereld weer te laten ervaren wat het is om een puur mens te zijn. Met Geniet van Zijn neem ik je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Om vrijer en grootser te leven.
Samen met mij mag jij geconditioneerde overtuigingen, onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen, negatieve gedachten toelaten, verwerken en ontladen.
Mijn werkwijze is een combinatie van ademcoaching, Body Remembers Trauma Therapy, mindfulness coaching, cacao ceremonies en retreats.
Voel je welkom!

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Tessa Aloysia Edmee, geboren en getogen in Rotterdam, NL. Ik verwelkom jou in mijn ruimte, waarin ik je meeneem op een reis door zowel mijn eigen processen als die van jou en waarin ik met alle liefde mijn hartmedicijn met jou deel. 

Naast mijn reguliere baan sta ik met veel passie en liefde in dienst van anderen als Ademcoach en spaceholder tijdens Cacao ceremonies. Dit doe ik met alle liefde die ik bezit, waarbij ik jou help te herinneren aan je eigen centrum, waarde en kracht. Ik sta je bij in jouw ontdekkingstocht naar jezelf.  Mijn uitgangspunt is altijd het persoonlijke proces, persoonlijke doelen en het activeren van het zelfhelende vermogen. Jij leidt, ik volg. 

https://www.tealedra.com