Cacao & Breathwork

Zaterdag 25 november

 

Tijdens deze mooie dag vertraag je en sta je jezelf toe om diep te luisteren naar je lichaam, gevoelens en diepste verlangens. De adem in combinatie met cacao is een zachte uitnodiging om je hart te openen en je innerlijke wereld te verkennen. Terwijl je ademt, zak je steeds dieper in je lichaam en begeleidt spirit cacao je om alles los te laten dat je tegenhoudt om te groeien.

 

Verander je adem, verander je leven


Tijdens deze ceremonie geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te versterken, emoties te verwerken of trauma’s in het lichaam op te lossen. Ademwerk is helend. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Het is de mooiste manier om je opnieuw diep te verbinden met je hart, lichaam en Hoger Zelf.


Wil jij....

♡ je hart openen in een veilige ruimte en je gedragen voelen?

♡ meer in contact komen met je innerlijke kracht?

♡ je weer vrij voelen in je lichaam?

♡ je innerlijke vuur omarmen?

♡ leren vertrouwen op je zachte stem?


Dan is deze Cacao & Ademwerk ceremonie iets voor jou!


Cacao Ceremonie

Samen drinken we cacao uit Guatemala en maken we verbinding op diep niveau. Het opent je hart, de verbinding met je lichaam en je kunt op een dieper niveau met elkaar in verbinding komen.

Het hartopenende medicijn.

Het drinken van cacao tijdens een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Ecuador) en vindt zijn oorsprong bij de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn: Theobroma betekent voedsel van de goden). Je stapt uit het hoofd en in het lichaam. Het is een medicijn dat ons helpt te genezen en te transformeren.

Ervaring van anderen

 


Praktisch

Datum: zaterdag 25 november

Tijd: 13:30 - 16:30 uur

▪︎ Jouw liefdevolle investering:

Soloticket € 77,-

Duoticket € 145,- (72,50 euro p.p.)

▪︎ Wat is inbegrepen in deze prijs?

Cacao Ceremonie, Connected Breathing, ademcoaching, Sound Healing, integratie, snacks, waardevolle inzichten.

▪︎ Locatie:

Feminity

Delftweg 127, Rotterdam


DOOR WIE?

 

Mijn naam is Cato, ik ben 28 jaren jong en woon in Den Haag, de mooie stad achter de duinen.

Geniet van Zijn is de veilige ruimte voor jou om de authentieke delen in jezelf te her-ontdekken en om veilig toe te laten wat er in jou leeft, zodat het jou vervolgens los laat. Het is mijn missie om de wereld weer te laten ervaren wat het is om een puur mens te zijn. Met Geniet van Zijn neem ik je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Om vrijer en grootser te leven.
Samen met mij mag jij geconditioneerde overtuigingen, onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen, negatieve gedachten toelaten, verwerken en ontladen.
Mijn werkwijze is een combinatie van ademcoaching, Body Remembers Trauma Therapy, mindfulness coaching, cacao ceremonies en retreats.
Voel je welkom!

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Tessa Aloysia Edmee, geboren en getogen in Rotterdam, NL. Ik verwelkom jou in mijn ruimte, waarin ik je meeneem op een reis door zowel mijn eigen processen als die van jou en waarin ik met alle liefde mijn hartmedicijn met jou deel. 

Naast mijn reguliere baan sta ik met veel passie en liefde in dienst van anderen als Ademcoach en spaceholder tijdens Cacao ceremonies. Dit doe ik met alle liefde die ik bezit, waarbij ik jou help te herinneren aan je eigen centrum, waarde en kracht. Ik sta je bij in jouw ontdekkingstocht naar jezelf.  Mijn uitgangspunt is altijd het persoonlijke proces, persoonlijke doelen en het activeren van het zelfhelende vermogen. Jij leidt, ik volg. 

https://www.tealedra.com

Upcoming Breathwork & Cacao Ceremonie: