Day Retreat - Activate your Inner Sensuality in Den Haag

Zaterdag 15 april

Wil jij weer helemaal in contact komen met jouw sensualiteit en jouw innerlijke godin?

Je sexy voelen, je krachtig voelen, contact maken met die rauwe vrouwelijke power?

Wij nemen je mee op reis terug naar die innerlijke sensuele kracht.

 

Op deze mooie dag draait het om jou en je diepere verbinding met je zintuigen, sensualiteit en je intuïtie. Je vertraagt en staat jezelf toe diep te luisteren naar je emoties, gevoelens en diepste verlangens. Alles mag geopend worden.

Samen met Bobby Verbaan organiseer ik de Activate Your Inner Sensuality Day Retreat op zaterdag 15 april in Den Haag. We bundelen onze krachten voor jou. Jij mag zakken in je lijf en alles loslaten wat je tegenhoudt. Volledige overgave aan je sensualiteit! Dat is wat jij verdient. 

 

Wat staat je te wachten? 

Cacao, je hart openen, embodiment, sensual dance, de verbonden ademhaling, thuiskomen.


 

Wil jij....

♡ Meer in contact komen met je innerlijke vrouwenkracht?

♡ Je sensualiteit volledig gaan ownen met behulp van de adem en je prachtige, unieke lichaam?

♡ Je vrijer voelen in je lichaam?

♡ Belemmerende gedachten en overtuigingen rondom je vrouwelijkheid en lichaam loslaten?

♡ Je innerlijke vuur omarmen en in je kracht gaan staan?

♡ Meer leren vertrouwen op je zachte stem, meer in contact zijn met de mensen om je heen en helemaal jezelf zijn?

 

Dan is deze day retreat iets voor jou! 

 


Wat kan je verwachten?

Laat je onderdompelen in sensuele dans, de liefdevolle kracht van mama Cacao, een vegetarische lunch, de helende werking van de verbonden adem en nog veel meer. 

De day retreat zal plaatsvinden in twee prachtige studio's van Eclair in Duinoord, Den Haag. Op deze plek is een serene, warme en zuivere energie waar jij je meteen thuis zal voelen. Op deze locatie is een sauna, dus na de retreat kan je ervoor kiezen om nog even te genieten van een sauna.

 

Open Yourself 

De lente begint en jij mag gaan bloeien! Op deze plek wordt niets van je verwacht, mag je precies zijn wie je werkelijk bent en is alles welkom. Alles mag er zijn.

Je openen is spannend. Jezelf laten zien kan nieuw voelen. Je bevrijden kan voelen als iets wat niet hoort. En weetje lieve vrouw, dat is helemaal oké. Al die gevoelens mogen er zijn. Om te kiezen voor jezelf kan weerstand loskomen, maar eenmaal daardoorheen ben je vrij. Vrij om te zijn wie je bent! 

 


Cacao Ceremonie

We beginnen deze magische dag met een Cacao Ceremonie. Samen drinken wij Cacao en verbinden we op diep niveau. Het opent je hart, de connectie met je lijf en je bent in staat om op een dieper level met elkaar de verbinden.

Het hartopenend medicijn.

Rauwe Cacao drinken in een ceremonie bestaat al duizenden jaren (eerste sporen gevonden 5300 voor Christus in Equador) en is afkomstig van de Maya's en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao wordt gezien als een geschenk van de goden (Latijn - Theobroma wat food of the gods betekent). Je stapt even uit het hoofd en in het lichaam. Rauwe cacao wordt gezien als medicijn dat ons helpt te helen en te transformeren.

 

Sensual Dance

Op deze mooie dag zal Bobby ons meenemen op een sensuele reis met dans. Dansen is haar passie, haar innerlijke vuur en deelt zij met liefde voor anderen.

Wat betekent sensualiteit voor mij?

Seksuele energie is een heel belangrijk aspect voor mij. Er zit leven, liefde en een immense kracht in. Wij als vrouwen hebben zo'n groot innerlijke en vurige kracht in ons zitten die we vaak uitdoven. Voor mij is sensualiteit een van de belangrijkste aspecten van mijn zijn en leven. Hierin zit een bron van energie en liefde voor onszelf.

Ik neem je graag mee in deze mooie reis.

 

Breathwork

Op deze mooie dag zal Cato je meenemen op een verbindende ademreis. De adem is haar grote passie en het heeft gezorgd voor diepe heling. Al gauw voelde zij dat zij hier is om anderen te begeleiden met de adem en het lichaam.

Wat kan je verwachten van de ademreis?

In een ademreis geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te verbeteren, emoties te verwerken of trauma’s op te lossen in het lichaam.

Ademwerk is helend. Verander je adem, verander je leven. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Het is de mooiste tool om weer diep te verbinden met je lichaam, essentie en Hogere Zelf.

 


Praktische informatie

▪︎ Datum: zaterdag 15 april

▪︎ Start: 10:00 - 16:00 uur

▪︎ Jouw liefdevolle investering: 

Solo ticket € 135,- per stuk

Duo Ticket € 230,- ( € 115,- per stuk)

▪︎ Wat zit bij deze prijs inbegrepen?

Cacao Ceremonie, dans workshop, vegetarische lunch, verbonden ademreis, coaching & reiki.

▪︎ Locaties:

Eclair Studio

Reinkenstraat 48 & 2e Schuytstraat 139
The Hague


Who are we?

Wij zijn Bobby en Cato en hebben elkaar opnieuw ontmoet in onze bewustzijnsreis.

We kenden elkaar van vroeger en hebben elkaar weer opgezocht door dezelfde interesses in zelfheling en bewustwording. Na avonden kletsen en verbinden met Mama Cacao voelden we dat het tijd werd om onze krachten te bundelen. Samen iets moois creëren voor jou. We hebben onze eigen kracht en expertise, maar geloven in de kracht van samen.

Samen zijn wij een heel mooi, krachtig en liefdevol duo! We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.

 

Waar staan wij voor?

Wij, Bobby & Cato, creëren een veilige ruimte waar jij volledige expressie mag geven aan jezelf. Veiligheid is key! 

 

Voel je welkom lief mens! 

 

Dit ben ik, Cato van Geniet van Zijn.

Dit is Bobby Verbaan. De prachtige vrouw met wie ik samen werk. Benieuwd naar Bobby? Check hier haar website.