Breathwork sessie

(TRB©)

Ervaar je stress, heb je moeite met emoties uiten of ben je op zoek naar nieuwe inzichten?

Laat je begeleiden door de adem & het lichaam!

 

Ervaar de kracht van ademwerk

Maar ik adem toch al mijn hele leven? Dat klopt, maar wij mensen hebben een superpower. Namelijk het vermogen om bewust de adem te veranderen om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau gezonder en energieker te leven.

Door bewust te ademen vergoot je het bewustzijn in het lichaam.


De adem is een krachtig hulpmiddel om onderdrukte emoties, stress of trauma’s los te laten. Veel van onze psychische problemen hebben namelijk te maken met het niet uiten van emoties en het niet verwerken van stress of trauma’s. Maar ook de focus, het energieniveau, de lichamelijke processen en veel meer wordt positief beïnvloed door ademwerk.

 

Wat brengt een ademsessie jou?

 

❥ Het opent de beperkte ademgebieden

❥ Het verhoogt je energieniveau

❥ Je komt meer in verbinding met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden losgelaten

❥ Je vindt gemakkelijker diepe rust en ervaart een verlicht gevoel

❥ Het immuunsysteem krijgt een boost

 

Tijdens een ademsessie geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te verbeteren, emoties te verwerken of trauma’s op te lossen in het lichaam.

Ook moedig ik je aan om ademwerk in je dagelijkse leven te integreren. Verander je adem, verander je leven. Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Je komt steeds dichterbij je ware Zelf!

 

"Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers"


Wat anderen delen over de Breathwork sessie

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.
~

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!!!

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • PTSS
 • Zwangerschap (in elke fase)
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes
 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Gebruik medicatie voor angst, depressie, ADD- en OCD-medicijnen, enz.
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan

Praktische informatie & tarief

Tijdens de sessie behandelen we acht verschillende ademhalingsoefeningen. Deze vorm noem je ook wel Trauma Release Breathwork.

 

Tijdens deze sessie begeleid ik je met zelf samengestelde muziek, Sound Healing & geuren. Zo worden sensaties nog krachtiger en wordt het lichaam op verschillende manieren gestimuleerd om los te laten.

 

Inbegrepen bij de sessie: Thee of water, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

 

Het tarief voor deze individuele sessie is € 125,00 en duurt ongeveer 2 uur. Het is ook mogelijk om een ademtraject te volgen, dan ontvang je 10% korting.

Benieuwd geworden? Stuur me dan hieronder een berichtje om een sessie te boeken.

Na bericht ontvang je z.s.m. een intakeformulier. Wanneer de intake is behandeld wordt de aanmelding bevestigd en plannen we een datum in.