Sta in je kracht

Ademcoaching traject

Hoe dieper je duikt, hoe meer je ziet.

 

Ben jij benieuwd naar de kracht van de adem?

Wil jij je vrij voelen in je lichaam en beter begrijpen waarom je doet wat je doet?

 

In 8 weken maak je een diepe reis naar binnen, leer je samen te werken met je lichaam & geest, laat je oude overtuigingen, patronen en emoties los.

Ervaar de kracht van ademwerk

Dit ben jij

❥ Je wilt weer in je kracht gaan staan

❥ Je ervaart vaak piekerende gedachten, angst en/of paniek

❥ De ademhaling belemmert je

❥ Je hebt behoefte aan verbinding met je diepste verlangens

❥ Je zoekt een manier om te verbinden met je lichaam

❥ Je hebt moeite met emoties uiten of kan ze niet beheersen

❥ Je wilt naar je gevoel gaan luisteren en alles ruimte geven

❥ Je verlangt naar rust, ontspanning en gewoon Zijn

 

Door bewust te ademen vergroot je het bewustzijn in het lichaam.

Als ademcoach begeleid ik je in dit proces door vol en diep te blijven ademen. Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Er komt steeds meer zuurstof in het lichaam, de beperkte ademgebieden worden geopend en je energieniveau verhoogt. Alle cellen in het lichaam beginnen te vibreren en de energie in het lijf, levensenergie (chi), kan weer zuiver gaan stromen. Hierdoor worden blokkades, onderdrukte emoties, stress of trauma's losgemaakt en komt er het naar de oppervlakte. 

Ik nodig je uit om laagje voor laagje geblokkeerde energie en oud zeer los te laten. Alles wat naar de oppervlakte komt mag je verwelkomen met aandacht, liefde en zachtheid. Het vraagt moed om door te ademen wanneer dit gebeurd, maar daar begeleid ik je veilig in. Na een ademsessie ervaar je meer helderheid, (levens)energie, en een diep vertrouwen in het leven.

 

 

"Conscious breathing teaches us to be the pilots of our bodies, not the passengers"


Waarom een traject?

Met ademwerk geef je jezelf toestemming om op een nieuwe manier met je lichaam te communiceren, je energieniveau te verbeteren, emoties te verwerken of trauma’s op te lossen in het lichaam.

In een traject maak je een diepe reis door het onderbewustzijn.

Ik geloof niet in "quick fix", maar in een proces. Door een traject te volgen ben je gecommitteerd aan een helende reis met jezelf en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam. Na dit traject heb je genoeg tools, inzichten en innerlijke kracht om ademwerk in je leven te integreren.

 

Wat brengt dit traject jou?

❥ Je ontvangt waardevolle inzichten over je patronen en laat ze los

❥ Beperkte ademgebieden worden geopend

❥ Je ervaart een diepere connectie met je lichaam en geest

❥ Emoties, stress en/of trauma's worden losgelaten

❥ Je hebt een gezondere relatie met emoties uiten

❥ Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd

❥ Je weet beter samen te werken met je binnenwereld

❥ Een nieuw ademritme wordt ontwikkeld

❥ Het verhoogt je energieniveau

 

Ademwerk toepassen in je dagelijkse leven is een cadeau. Het opent de poort naar een bewuster en stabieler leven. Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn.

Je komt steeds dichterbij je ware Zelf!


Praktische informatie & investering

Tijdens de sessie begeleid ik je in verschillende ademtechnieken, waaronder de bewust verbonden ademhaling.

 

De investering

Ademwerk traject - in je kracht staan

 • Intake digitaal
  • Wat is je intentie, hulpvraag of reden van komst?
 • 4 sessies van 2 - 2,5 uur
  • Ik adviseer je om minimaal 2 weken tussen de sessies in te plannen zodat er genoeg ruimte tussen zit om alles te integeren.
 • Ademoefeningen en thuisopdrachten
 • Reflectiegesprek digitaal
  • Hoe kijk je terug en wat neem je mee?

 

Inbegrepen bij elke sessie:

Thee of water, samengestelde muziek, landingsmeditatie, inzichtskaart, intake/incheckmoment, ademsessie van 1 uur, snacks, nagesprek & ademmeditatie voor thuis.

 

Prijs: € 625,00

Het is mogelijk om dit in twee delen te betalen, bij de boeking betaal je 25% en 7 dagen vóór de eerste sessie 75%.

Laten vergoeden door je werkgever

Veel bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten, persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Informeer bij jouw werkgever of coaching daaronder valt.

Mocht je ondernemer zijn, dan kan ik een factuur voor je opstellen.

 

Wat anderen delen over de sessie

Was gaaf om mij in mijn eerste ademsessie door Cato te laten leiden. Cato heeft een zeer vriendelijke en geïnteresseerde uitstraling waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. De sessie heb ik als intens ervaren, er gebeurde veel meer in mijn lichaam dan ik me voorheen had voorgesteld en het was een interessante ervaring om lager in mijn bewustzijnsniveau weg te zakken. Dit ritueel is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Ben benieuwd wat de volgende sessie mij gaat brengen.
~

Wat was dit mega bijzonder om mee te maken. Niet gedacht dat er zo veel los zou komen, en dit is nog maar het topje van de ijsberg hoe lieve Cato dit mij vertelde. Zo veel passie voor haar werk, wat ze goed weet over te brengen en over weet te vertellen. Ik had de sessie met niemand anders willen doen als met Cato. Ze voelde mij zo goed aan, wist precies het juiste te zeggen en te doen. Gaf mij steun en troost wanneer dat nodig was wat ik als heel fijn en veilig heb ervaren. Bizar wat de ademhaling wel niet kan doen, en bij mij lukte dat door de fijne begeleiding van Cato. Onwijs bedank lieve Cato voor deze bijzondere ervaring. Kan niet wachten om weer een sessie te doen om zo alles nog meer los te laten komen. Cato heeft mij het vertrouwen gegeven dat het oké is dat het niet allemaal in 1 x gelijk lukt. Stap voor stap. Na de sessie voelde ik mij letterlijk lichter, krachtiger en meer happy.
Nogmaals bedankt!

~

Ik kom al jaren bij Cato voor verschillende dingen: meditaties, cacao cirkels, reiki, een retraite en vandaag voor het eerst een ademsessie. Ik had hier zelf nog geen ervaring mee en Cato legt duidelijk en rustig vantevoren uit wat de bedoeling is. Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren wat de adem allemaal kan doen en hoe Cato mij hierin begeleidde. Na afloop deelde Cato haar observaties en tips met mij. Dit was heel treffend en zeker niet mijn laatste ademsessie met Cato!

 

 

De effecten op alle niveaus

Tijdens een sessie kan het zijn dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren

Fysiek

Onderdrukte emoties, onverwerkt trauma en stress wordt losgelaten, energieniveau wordt hoger, slaapproblemen worden verminderd, het lichaam ontgift zich beter, ademhalingsproblemen worden genezen, verbetering fysieke prestaties, gemakkelijk in de ontspannen staat komen.

Mentaal/emotioneel

Geheugen wordt sterker, je bent meer in verbinding met je gevoel, durft emoties te uiten, meer zelfvertrouwen, patronen worden sneller herkend en opgelost, zelfontwikkeling bekrachtigd, meer levensenergie, innerlijke vrede, meer ruimte om te leven in het Nu.

Spiritueel

Je leert beter voelen wie je bent, wat je wilt en wat je grenzen zijn. Je komt steeds dichterbij je ware Zelf! Van zoeken naar Zijn.

Contra-indicaties

Val jij onder één van deze categorieën? Dan is ademwerk niet voor jou geschikt. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

 • Chronische hyperventilatie
 • Aandoeningen aan organen
 • Verslaving drugs en alcohol
 • Ernstige astma. Lichte astma in bespreking
 • Epilepsie (voorgeschiedenis met aanvallen, stuur mij een bericht)
 • Bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening
 • Onlangs een operatie ondergaan