RESET YOUR BODY

Heb jij behoefte aan een reset?

Wil jij op de pauzeknop drukken, je lichaam weer even voelen en opnieuw beginnen? 

 

Voel jij in alles een JA?

Dan is de 1:1 RESET YOUR BODY wat voor jou!

 

Wat kan je verwachten?

We beginnen de sessie met een korte meditatie om echt even aan te komen op deze plek en met het lichaam te verbinden. Na de meditatie bespreken we je hulpvraag. Je verhaal kan bekrachtigd worden met behulp van inzichtkaarten. 

Na het gesprek mag je lekker gaan liggen op de behandeltafel en zorg ik dat jij je comfortabel en veilig voelt. Ik behandel je met Reiki en sluit af met Sound Healing. Tijdens de Sound Healing gebruik ik muziek en instrumenten, zoals de handpan, de koshi en klankschalen. Dit doe ik zodat de zuivere energie ruimte krijgt om te integreren en jij je nog meer kan overgeven aan het moment. 

In overleg extra toe te voegen: Breathwork. 

Wat kan je ervaren na de sessie?

 • Rust en kalmte in je dagelijkse leven
 • Je krijgt toegang tot al het inzicht wat verborgen zit in jou
 • Het geeft je innerlijke rust en kracht
 • Je verandert "moeten" in "willen"
 • Je leert jezelf accepteren
 • Je voelt je meer dankbaar
 • Je gaat je niet meer identificeren met alle gedachten, overtuigingen en emoties
 • Je gaat anderen en jezelf meer liefhebben
 • Je bent meer in verbinding

 

Wat is Reiki

Reiki is een Japans woord afkomstig van 'ki', de energie die al het leven in stand houdt. De letterlijke vertaling is 'de kracht van de zon'. Het is een vorm van energieoverdracht, wat effect heeft op zowel lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 

Reiki kan je ondersteunen om het onbewuste, bewust te maken. Vanaf de geboorte tot Nu hebben we onbewust blokkades om ons heen gebouwd ter zelfbescherming. Tijdens een Reiki behandeling kan het zijn dat blokkades worden losgelaten en opgeruimd. Dit verschilt echter per behandeling en wat er op dat moment bij jou omhoog komt. 

 

De behandeling

Reiki is een alternatieve behandelmethode (oorspronkelijk uit Japan) waar met behulp van handopleggingen de universele levensenergie van mij naar de patiënt wordt overgebracht. Deze energie zuivert en harmoniseert het lichaam en versnelt het genezingsproces. Tijdens de behandeling zet ik een intentie om het lichaam te zuiveren en voel ik intuïtief welke delen meer aandacht nodig hebben. 

"Attention flows where intention goes"

Je kan het ook zien als een douche, maar dan energetisch.

 

Wat anderen delen over de sessie

Dank je wel voor de fijne reiki sessie caat, ik heb er enorm van genoten. Je rust en kennis geeft een heel vertrouwd gevoel. Ik voelde me erg op m’n gemak en naast het vertrouwde gevoel, vond ik de sessie ook echt bijzonder. Ik kwam chaotisch en druk in m’n hoofd binnen, en ging zen weg haha. Dank je wel!

- Jesse

 

Ik heb een hele fijne reiki behandeling gehad bij Cato. Ik was op dat moment zwanger dus was dit een bijzondere ervaring, omdat wij natuurlijk met z'n tweeën zijn. Cato kon duidelijk verschil voelen in energie. Ook kon ik niet heel makkelijk meer op mij rug liggen maar daar werd heel fijn rekening mee gehouden en ik kon verschillende houdingen aannemen die wel comfortabel waren. Cato is een warme en lieve meid die je gelijk op je gemak stelt. Ze verteld van tevoren heel duidelijk wat ze gaat doen en luistert naar je wensen. Na mijn bevalling kom ik graag bij haar terug.

- Do

Reikibehandeling voor zwangerschap

Ik was bij Cato omdat ik wilde onderzoeken of reiki iets voor mij kon zijn. Ik kan nogal druk in mijn hoofd zijn, ben vaak gestresst en veel bezig met de toekomst. Allereerst, Cato is een heel fijn en mooi mens. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en luistert echt naar je, zonder oordeel! Om te aarden zijn we begonnen met een meditatie van 15 minuten waarin Cato mij met haar stem begeleidde. Er was een rustgevend muziekje op de achtergrond en het rook heerlijk om mij heen. Vervolgens heeft Cato mij een reiki behandeling van 45 minuten gegeven. Ik voelde mij tijdens de behandeling heel ontspannen en Cato nam echt de tijd voor mij. Na afloop ervaarde ik heel veel liefde, dankbaarheid en rust in mijn hoofd. Ook de dagen erna merkte ik nog effecten van de behandeling, zo liet mijn lichaam veel afvalstoffen los, voelde ik mij in balans, ervaarde ik veel positiviteit en leefde ik meer in het moment. Ik kan het iedereen aanraden die even wil ontspannen, meer in verbinding wil staan met zijn lichaam en meer in het moment wil leren leven!

~ Nina

 

Praktische zaken

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel. Het is fijn om comfortabele kleding te dragen, zodat je kan ontspannen.

 • Een Reiki behandeling duurt circa 60 minuten.
 • Een Reiki behandeling met meditatie & sound healing duurt circa 90 tot 120 minuten. 

Wil je ook Breathwork toevoegen aan deze sessie? Dat kan. Laten we dit samen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

 

Voel jij een JA? Stuur me dan een berichtje dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak in!