Meditatie met Yin Yoga & Mindful bewegen 

Woensdagen van 18:15 uur tot 19:30 uur in Den Haag.

Laat je begeleiden en onderzoek wat meditatie, mindfulness, ontspanning en genieten van het moment voor jou kan betekenen. We stappen uit de automatische piloot en landen in het hier-en-nu. Daar is ruimte om te voelen, alles op te merken en even niets te hoeven!

Deze les geeft jou:

De ruimte om te genieten van het moment en gewoon even te Zijn

Een fijn moment om de (werk-)dag af te sluiten

De mogelijkheid om van de doe-modus naar de zijn-modus te gaan

Verbinding met jezelf en het lichaam

De ruimte om te onderzoeken met Mindfulness en mindful bewegen

Een diepe reis met vibraties van helende instrumenten


Wat kan je verwachten:

  • Een intentiekaart
  • Lekker kopje thee
  • Meditatie  
  • Yin Yoga & mindful bewegen
  • Healing sounds: Handpan, Rain Stick, Klankschaal and more.. 

 

 

Voor aanmelden verwijs ik door naar onderstaande agenda. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging en ongeveer 24 uur van te voren een betaalverzoek. 

Wat anderen zeggen over deze les:

"Bijna iedere woensdag stap ik na een drukke werkdag de meditatie/yogazaal bij Cato binnen. Cato straalt gelijk een bepaalde rust uit, wat aanstekelijk werkt. Ik word ontvangen met een lekker kopje thee en beetje bij beetje land ik. Ook de combinatie van mindfulness met yin yoga vind ik erg leuk. Het werkt ontspannend en is heerlijk voor mijn spieren en bindweefsel. Ik ervaar tijdens en na de les een hoop liefde en dankbaarheid. De lessen voelen iedere keer weer als een cadeautje aan mezelf!"

 

"Mijn eerste ervaring met mindfulness is bij Cato geweest. Ik ervaar haar lessen als een momentje van rust in de week. Ik kom tot mezelf en vergeet even alles om mij heen. Soms met nog veel gedachtes in mijn hoofd, maar ook dat is niet erg heeft Cato mij meegegeven. De ruimte binnen waar zij gebruik van maakt is erg prettig. Ik kan niet wachten om een keer bij haar een les te volgen buiten in de natuur. Ik ben zelf een dummie in meditatie, maar ik zal iedereen aanraden het een keer te proberen. Cato geeft mij het gevoel dat ik niks fout kan doen en laat je op je gemak voelen."

-


Prijzen en strippenkaart

De opties zijn:

  • Proefles = € 12,50
  • 1 los ticket = € 15,00
  • 3 lessen strippenkaart = € 40,00
  • 6 lessen strippenkaart = € 75,00 

 

Als je 6 lessen via een strippenkaart hebt bijgewoond, krijg je een gratis lesje van mij cadeau! Een strippenkaart biedt jou fijne korting, gratis lessen en verdieping in de Mindfulness. Mocht je een strippenkaart of lesje willen kopen, vul dan onderstaande formulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op!