Meditatie coaching voor innerlijke rust en verbinding

 

Heb jij vaak dat stemmetje in je hoofd die je eindeloos laat piekeren, je verplicht om bepaalde acties te ondernemen, je angstig maakt voor het onbekende, je vertelt dat je niet goed genoeg bent en je onzeker maakt over wat anderen van je denken?

Lief mens, je bent niet de enige. Ieder mens heeft gedachten en kan daar soms eindeloos in verdwalen. Dagelijks spoken er ongeveer 60.000 gedachten door ons hoofd. Bepaalde gedachten kunnen een last zijn op onze gesteldheid en zorgen voor veel stress, omdat wij erin blijven hangen. 

 

 

Mijn coaching kan je helpen als je:

Interesse hebt naar meditatie en Mindfulness

Wilt genieten van het hier-en-nu

Onzeker bent over je doel en toekomst

Vaak gestresst bent op werk of andere situaties

Veel aan het piekeren bent

Zorgen maakt over wat anderen van je denken

Wilt leven vanuit liefde en vertrouwen

 

 

Wat de effecten kunnen zijn als je met mij in zee gaat:

Het geeft rust en kalmte in je dagelijkse leven

Je krijgt toegang tot al het inzicht wat verborgen zit in jou

Het geeft je innerlijke rust en kracht

Je verandert "moeten" in "willen"

Je leert jezelf accepteren

Je voelt je elke dag dankbaar

Je gaat je niet meer identificeren met alle gedachten, overtuigingen en emoties

Je gaat anderen en jezelf meer liefhebben

Je bent meer in verbinding

Waarom meditatie coaching?

In de chaotische wereld waarin wij leven, zijn we altijd gefocust op het herhalen van het verleden of het invullen van de toekomst. Het hier-en-nu is voor veel mensen onbekend. We leven continu in ons hoofd en ervaren ons leven op de automatische piloot. In de auto kunnen we bijvoorbeeld kilometers rijden in de automatische piloot, zonder ons bewust te zijn van wat we doen. Op dezelfde manier kunnen we ook in ons dagelijks leven niet helemaal aanwezig zijn in het hier-en-nu. Soms zijn we heel ver weg zonder dat we het weten. In de automatisch piloot worden we makkelijker geraakt. Gebeurtenissen om ons heen, gedachten, gevoelens en sensaties in onze geest (waarvan we ons maar vaak niet bewust van zijn) kunnen oude gewoonten oproepen die ons belemmeren en zij kunnen ervoor zorgen dat je stemming verslechterd. Door meer bewust te worden van onze gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties, van moment tot moment, geven we onszelf de kans op een grotere vrijheid en keuzevrijheid. We hoeven dan niet steeds dezelfde oude mentale gewoonte te herhalen, die al tot problemen leidde in het verleden.

 

“O, ik heb m’n momenten gehad, en als ik het nog eens over kon doen, zou ik er meer hebben. Ik zou in feite proberen niets anders te hebben. Alleen maar momenten, het ene na het andere, in plaats van zo veel jaren op elke dag vooruit te lopen.”

- Nadine Stair, 85 jaar, Louisville, Kentucky

 

Er is een bizar groot verlangen naar innerlijke rust en vrede, maar hoe komt het dat we de intrinsieke motivatie verloren zijn? We leven in een sleur en zijn vaak gestresst, overspannen of kampen met een burn-out. Het gaan op de automatische piloot heeft tot gevolg dat we niet meer in contact zijn met onszelf en met elkaar. We hebben te hoge verwachtingen en moeten van alles waar we ongelukkig, vermoeid of onzeker van worden.  We hebben altijd een verlangen naar iets, maar ervaren een hindernis om daar te komen. 

 

 

Caoching

In de coaching die ik aanbied, zal ik je trainen met behulp van mijn eigen ervaring, de kennis van Mindfulness, stress & burn-out coaching, Yin-Yoga, ademhalingstechnieken en Reiki. 

Wat kan je verwachten:

 • Een kennismakingsgesprek waarin wij samen gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen, wat je vragen zijn en hoe veel sessies je wilt nemen
 • Tijdens de sessies gaan we ons verdiepen in:
  • Meditatietechnieken (denk aan: grondingsmeditaties, mindfulnessmeditaties)
  • Positieve affirmaties 
  • Ademhalingsoefeningen (buikademhaling, Breath of Fire, hartademhaling)
  • Dankbaarheid
  • Mindful bewegen & Yin-Yoga
  • Herkennen en erkennen van wat er op dat moment is
  • Versterken van competenties
  • Oefeningen voor levensmissie, talenten en drijfveren
 • Indien gewenst: Reikibehandeling

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of meer weten?